reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Myślę, że na stojąco też może być... i tak powinnaś pomierzyć różne staniki. Ten artykuł jest z tego co widzę dość dobrze napisany. Obwód trzeba zaokrąglać w dół bo to właśnie ten pas pod biustem ma trzymać biust a nie ramiączka. Tutaj też podobnie mierzą; Jak dobrać rozmiar biustonosza?

Mój biust przez wiele lat niestety musiał znosić niewłaściwe staniki i co paradoksalne w nich wyglądał na WIĘKSZY - bo był w niewłaściwym miejscu. Po tym jak dobrałam dobrze biustonosz to biust jest wyżej i wygląda na mniejszy (co w moim przypadku jest zaletą, bo jestem w sumie dosyć szczupła a te piersi są nieproporcjonalne).

Ja teraz kupuję online, ale mam sprawdzone modele i firmę więc raczej wiem po prostu jaki rozmiar będzie ok, ale warto pojechać do jakiegoś sklepu gdzie mają asortyment powyżej D i poprzymierzać różne modele (balkoniki, plunge) i rozmiary.

Czesc kobitki
Ja od rana padnięta.. na 6 do pracy trzeba było wstać :(
Ciężko bo kilka dni wolnego było to do 8-9 się pospało :D
Kurde tak rozmyslam już nad l4 - a wy kiedy się wybieracie ??

Witam. Kilka dni nie zaglądałam do Was ale tak mnje przeziębienie rozłożyło że szok :( straszny mam kaszel. Byłam wczoraj u lekarza obsluchal mnie i mowi że płuca,oskrzela czyste. A od kaszlu mam bole głowy z kktórymi nie daje już rady. Martwię się o dzidzie czy jej to nie zaszkodzi. We czwartek mam długo wyczekiwane usg :) później doczytam co u Was. Pozdrawiam :)

Witam

Ja dwoje dzieci mam jesiennych wiec teraz musze sie nauczyc co kupować dla wakacyjnego maluszka:-)

ja mam sredni biust ale teraz nawet nie tyle co urusl to zrobil sie bardzo wrazliwy

mój biust zawsze był niewielkich rozmiarów ale teraz za to mam może raz taki :-) ładny okrągły i pokaźny.. szkoda tylko że po ciąży wróci do swojego rozmiaru..
Kunda ja też się troche obawiam jak to będzie latem, bo też mam jesienno zimowe dzieci..
Ja już z rana byłam na spacerze z dziećmi bo u nas śnieg spadł, zrobiliśmy bałwanka, porzucaliśmy się śnieżkami.. i muszę przyznać wróciłam z naładowaną baterią :) a dzieciaczki przeszczęśliwe :-)

Czesc kobitki
Ja od rana padnięta.. na 6 do pracy trzeba było wstać :(
Ciężko bo kilka dni wolnego było to do 8-9 się pospało :D
Kurde tak rozmyslam już nad l4 - a wy kiedy się wybieracie ??[/QUOTE

ja jestem od polowy grudnia na l4 :) nie bede sie stresowac praca tym bardziej ze mam prace przy komputerze wiec nie mogłabym pracowac dłużej niz 4 godziny wiec wole juz siedziec w domu i odpoczywac :)

reklama
Do góry