• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Klara pisałaś że rękodzieło cie kręci, co dokładnie robisz? bo ja uwielbiam takie rózne cuda :-)
Olga dobrze, ze wszystko ok :-) szkoda tylko że nie wiesz co dokładnie boli...
Angi a jakie torty pieczesz? jakieś konkretne w kształcie np autka czy normalne tradycyjne?
my po zupce - pomidorowa wg . 5 przemian, a drugie danie zjemy jak mąż wróci z pracy - kotleciki z soczewicy i kasza gryczana niepalona :-) no i suróweczka

Ja też z bb nie rezygnuje fb jest dodatkiem:tak:
pani.olga współczuję najgorszy rodzaj bólu to taki bez przyczyny,oby za jakiś czas samo przeszło...i oby nie dopiero po porodzie&&&
martyska nie taki diabeł straszny,a lepiej miec wszystko zrobione do porodu.U mnie już wszystko zdrowe przed porodem do kontroli:-D

nie wiem jak wy ale ja ostatnio bardzo szybko sie mecze co chwila musze odpoczywać czyli np sprzatam domek na raty.
W nastepnym tyg jadę do okulisty na konsulatacje i wogole to jestem w szoku w czwartek moja mam byla u oklisty w Katowicach i mowi że corka ma termin na wrzesień ale jest w ciązy i musi szybciej i co termin na pon...dwa dni robocze czekania czyli jednak sie da i to na NFZ

Kati- robiłam biżuterię ,teraz robię " w papierze" kartki ,kalendarze,albumy i inne takie
wrzucisz w googla- gniazdo sroki blog -to ja ;)

poproszę o przepis na pomidorową wg 5 przemian .
u mnie w piecu maślane bułeczki z kruszonka na 2 sniadanie siedzą:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry