Witam się i ja

Gorączka pojawiła się tylko na jeden dzień i jakoś w miarę funkcjonuje .
Chociaż spać z zatkanym nosem nie idzie . Dlatego wlewałam w siebie sól fizjologiczną.
Na bolące gardło polecam Wam syrop z cebuli - mój kochany R mi zrobił dwa duże kubki i jest najlepszy z tych wszystkich specyfików z apteki ..
Miq - ja na gorączkę brałam paracetamol dwie tabletki a rutinoscorbin można brać 3 razy na dzień.
Martyska1223- mój malutki dzidziulek jest położony bardzo nisko , brzuch też mam nisko .. i czuję go ledwo raz może dwa razy na dzień tuż przy wzgórkiem a podbrzuszem.. Obraca się a kopniaki rzadko czuję..
Kornelia1802- też mam bardzo słabe ciśnienie , praktycznie zawsze 90/50 i głowa mnie często boli no i senna też jestem . Np dzisiaj zrobiłam sobie drzemkę bo przez tą chorobę jestem jeszcze osłabiona
Michasia30- nie martw się też nie mam apetytu już dłuższy czas a maleństwo rośnie jak na drożdżach

Lekarka mi mówiła że najważniejsze jest białko bo dzięki niemu dzidzia zdrowo rośnie
Ola1212- ja tak mam . To maleństwo się obraca . To trochę nie przyjemne bo czuję go bardzo niziutko ... Możesz brać magnez i nospę .
Angi-wawa1988 - he he kochana też tak myślałam ale to mit ... miałam okropną zgagę w dwóch swoich ciążach i dzieci urodziły się łyse