reklama

Lipcowe mamy 2015

Angi właśnie miałąm napisać gdzie jesteś? :-) A moze bys posmarowała kremem z wit. E Oliwce te wargi.
Ewczis nie wiem co to.

Kasia smarowałam sudokremem i linomagiem troszkę jaśniało ale teraz jest na etapie że dotknąć mi się nie da. Myślałam nad zakupem szminki nawilżającej ale wstrzymam się już do jutra rana do wizyty ehhh

Troszkę sie przespałam i tak już rozjechany dzień jest wrrr aż mnie coś zaraz trafi ehhh

reklama
witajcie :-)
my wróciliśmy ze spacerku.. dzieci przeszczęśliwe a ja mega zmęczona.. :szok: zaraz wypiję herbatkę i dojdę do siebie..
współczuje dziewczyny huśtawki nastroju.. wkońcu minie i będzie dobrze.. :-)

Dziewczyny słyszałyście o brzusiobox?? Mnie koleżanka namówiła i się skusiłam, zobaczymy co tam fajnego będzie :):-):-)

Też mam dziś dziwny dzień, umyłam jedno duże okno i leżę, kręci się w głowie, a miałam tyle planów :no:

ja zabralam sie za porzadki świateczne i umylam jedno okna:-) moze jeszcze dzis uda sie jedno...wiecie nie chce sie przemeczac wiec powoli sobie sprzatam

Przyszla mi dzis paczuszka z 5-10-15 ale sliczne ciuszki:-) juz chyba powoli musze zaczac je prać

Witam w tem piękny dzien :)
Ja od rana zabiegana bo młoda od 6 nie spi, pozniej zbierałam sie do szpitala. Pozniej apteka zeby kupić te paski do glukometru i odebrać glukometr, po drodze zakupy i do domu.
No wiec byłam w tym szpitalu, najpierw rozmowa z położna i słuchanie tętna płodu, pozniej pogadanka nt diety cukrzycowej, mierzenia cukru glukometrem. Rozmowa z lekarzem i po ranie posiewu do badań. Pozniej każda z nas dostała receptę na paski. Glukometr w aptece za darmo. Ja w związku z tum ze ten cukier miałam za niski tez mam zapisywać sobie poziom cukru, pilnować por posiłków i nawet jak sie w nocy obudzę do małej to zjeść cos małego zeby poziom glukozy utrzymać na właściwym poziomie.
Placki były u mnie wczoraj, miałam straszna ochotę i zjadłam ze smakiem, ale potem zle sie czułam bo one jednak ciężkostrawne są, a ja nie przyzwyczajona do takuej kuchni. Dziś obiadu brak bo mąż z dzieckiem został, a jak on z dzieckiem zostaje to nic wiecej nie zrobi bo dziecko go całkowicie angażuje ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Tutaj jest więcej,Podana strona nie istnieje (404) to taka paczka z prezentami dla mam i dzidziusiów, trochę kosztuje, ale taniej niż to wszystko kupować oddzielnie:-D:-D a ja sobie zamiast prezentu na święta sprawiłam :P

Też zamawiałam z 5-10-15 raz ciuszki a teraz kombinezon na zimę na wyprzedażach, wszystko piękne :-D znajoma chwaliła jakość ubranek, więc mam nadzieję,że będą ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry