reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ewa ja farbuje, bo przy moich ciemnobrązowych włosach już widać duuuuzo siwych, więc nie mam wyboru, moja mama też szybko miała siwe.
Thriade z masażami trzeba uważać! nie mozesz leżeć (bo sie leży na brzuchu), max może sie masować 15 minut i to w odpowiedni sposób. Ja to rehabilitantki chodzę od 14 r.ż. ona mi czasem jak musi to nastawi, babka z dużym doświadczeniem starsza mam do niej pełne zaufanie. Także wytłumaczyła mi, ze w ciąży masaż to ostateczność u dobrego specjalisty. Ona mnie przyjmie jak będzie bardzo bolało ale z ograniczeniami. Lepiej basen zadziała, choć ryzyko infekcji. Ja osobiście byłam w sobote na basenie i na biczach wodnych (jest tam taki tunel wodny) a w piątek dosłownie "gryzłam" juz podłogę i pomogło :-) choć gin kazał unikać. Trzeba wybrać mniejsze zło.
Angi właśnie miałąm napisać gdzie jesteś? :-) A moze bys posmarowała kremem z wit. E Oliwce te wargi.
Ewczis nie wiem co to.

Klaudia....slabo,dobre okreslenie :D.... obecnie czesto fryzjer to luksus,czas dla siebie,poprawa humoru,dobra kawka,pielęgnacja i relaks.....podobnie jak u kosmetyczki.....Ja tam lubię.....

EwciaZ....co za godzina :eek:......moja ostatnio budzi się o 6:10....jestem już wyspa na,ale za to slaba jestem już od godzin południowych.

Kati,nie jadłam takiej kaszy.....muszę spróbować.... :thumbup:

U nas dzis na obiad łazanki.....
Placki tez bym zjadła.....i już obiad gotowy na jutrzejszy piątkowy dzień....

Klara,dołączę się do prośby o link :p :p :p

Ewczis na której ścianie?chyba tylko na necie coś mogę wyszukac,nie mialam tak.

U mnie jutro lub dziś po południu chyba też będą placki, bo znów mi ochota naszła jak czytam :P haha silnie zdrowa dieta, nie ma co :P chyba, że upiekę na blaszce:tak: bo dziś sama zupka z świeżo wyłuskanej, własnej fasolki :P się wysuszyła porządnie przez zimę :-)

Ja dzisiaj kiepski dzień, od rana w dresie. Depresja nic się nie chce i na dodatek wszystko jest bez sensu, Eh..
Jutro wstaje rano i od razu doprowadzam się do ładu bo inaczej znowu będę siedzieć i narzekać

Przyszła mi dzisiaj paczka z bio oilem, jeju czemu te wszystkie rozstępowe preparaty tak śmierdzą. Ja to od początku używałam już palmersa, musteli i oleju kokosowego i wszystko mi capi.. :no: Nie będę marudzić, odezwę się jak mi przejdzie. Mam nadzieje, że moje samopoczucie nie doprowadzi do jakiś zgrzytów z T bo najczęściej tak to się u mnie kończy :p
Trzeba poszukać czegoś na obiad, bo zaplanowanego nic niemam .. 3majcie się ;-)

reklama
Enter kaszę tą kupiłam na małym rynku w sklepie Wiejskie Przysmaki, byłaś tam? świetne rzeczy alternatywa do ziołoleku. A gotuje sie ją super, wrzuca do wrzątku proporcja 1:3 (kasza:woda) i gotuje 2 min a potem ona sama wsiąknie wodę :-)
A czas u fryzjera też lubię kawka , masaż głowy, ułożenie fryzury - czas tylko dla mnie no i ja mam znizkę bo salon ma moja kuzynka ;-)
kornelia też bym taką fasolówkę zjadła mnniam :-)
Martyska, enter niby słonko a ja też sie średnio czuję cały czas mi dokucza ten ból kości łonowych (straszne to:-() i dziś jakoś kiepsko ogólnie, teraz głowa mnie boli i ten paskudny kaszel.......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry