Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ojjj tak, niestety... szczególnie jak dużo chodze.Dziewczyny ,czy Was też bolą plecy ?
Ja dziś trochę połaziłam i nie daje rady tak mnie krzyż i plecy bolą...
poza tym wiosna panie Sierżancie![]()
Kati,a to położna środowiskowa można wybrać z całkiem innej przychodni niż z tej,do której się nalezy? Gdzie to załatwia?
dokładnie jak napisała Thriade, jedziesz po prostu do tej kobietki co ja chcesz i u niej wypisujesz deklarację, ja mam zupełnie inna niz swojego lekarza czy lekarza małego.
Kornelia komoda super, ja bym nawet przewijaka nie dała, jakąś ceratkę na dół i na to ręcznik gruby frotowy miekki i super
Byłam na tej "szkole rodzenia" powiem Wam, ze super sprawa przez godzinkę Pan Ratownik medyczny opowiadał, demonstrował i szklił nas z pierwszej pomocy. Dużo sie dowiedziałam nowego choć już kilka rzeczy wiedziałam. Naprawdę warto!
Ja wybieram się z mężem na takie warsztaty na pewno, dziadków też planuję posłać. Jeśli nie macie pod ręką szkoły rodzenia itp. to polecam filmiki na ten temat na youtube np. ta seria jest spoko: https://www.youtube.com/watch?v=ga88I5kjwzUdokładnie jak napisała Thriade, jedziesz po prostu do tej kobietki co ja chcesz i u niej wypisujesz deklarację, ja mam zupełnie inna niz swojego lekarza czy lekarza małego.
Kornelia komoda super, ja bym nawet przewijaka nie dała, jakąś ceratkę na dół i na to ręcznik gruby frotowy miekki i super
Byłam na tej "szkole rodzenia" powiem Wam, ze super sprawa przez godzinkę Pan Ratownik medyczny opowiadał, demonstrował i szklił nas z pierwszej pomocy. Dużo sie dowiedziałam nowego choć już kilka rzeczy wiedziałam. Naprawdę warto!
Tu jest wzór deklaracji: Deklaracja wyboru - Druki - Pliki do pobrania - Narodowy Fundusz ZdrowiaThriade,dzięki, serdeczne,a to składa się w tej przychodni,z której chcesz położna,tak? Ja chciałabym inną niż z mojej....
.
Nie wiem czy masz możliwość chodzenia na jakieś zajęcia gimnastyczne, ale one serio pomagają... Ostatnio tydzień temu mnie bolał dół pleców, akurat tego dnia miałam pilates. Ćwiczyliśmy na tych dużych piłkach i jak się wyciągnęłam plecami na piłce, głową w dół to momentalnie mi wszystko przeszło... Normalnie szok! Rozluźnienie, rozciąganie bardzo pomaga!Dziewczyny ,czy Was też bolą plecy ?
Ja dziś trochę połaziłam i nie daje rady tak mnie krzyż i plecy bolą...
poza tym wiosna panie Sierżancie![]()