klaudia81.81
Fanka BB :)
A tak z innej beczki... dostalam dziewczyny jakiejs wysypki na udach i w okolicach łokci ale po bokach. To sa takie male czerwone krostki. Te na rekach bardzo swedza. Co to moze byc???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No wlasnie... nie do pomyslenia a ten zdziwiony o co mi wogole chodzii nawet jak mu ktos wybije to z glowy to sama mysl ze na to wpadl jest przykra...
Dzieki dziewczyny wczoraj o 23:20 zostałam ciociamały ma 49 cm i waży 2350 gramm. Jaki malutki ale urodził się ponad dwa tygodnie za wcześniej.
Miłego dnia![]()
Witam
patka gratulacje dla Was :-) 2 tyg to donoszone dziecko, Mati był 3 tyg przed i nie zakwalifikowali jako wcześniaka ale miał 3570 i 54 ;-)
Ale mam ostatnio denny humor... a wczoraj Mati dał mi tak popalić, ze mialam dość. Nie wiem czy ma teraz jakiś skok rozwojowy ale mam nadzieję, ze to sie niedługo skończy.
Ktoś pytał pomidorki mam w donicach właśnie koktajlowe, koperek i pietruszkę też, sałatę póki co też ale mam taką malutką szklarnie tu u teściów 2x1,5 m około i tam będzie sałata, seler, pietruszka no i ziółka w połowie
Patka gratulacje
ja po glukozie -wstrętna była ,ale da się przeżyć ...dla mnie najgorsza była ta pierwsza godzina -było mi niedobrze,gorąco i spac mi się chciało....
potem juz coraz lepiej
Makabrę przeżyłam w Medicover przy okazji tego badania ,bo przyszły dwie dziewczyny -koleżanki ,jedna w ciazy wysokiej z krwawieniem takim ,że ślad za nią szedł ....okazało sie ,że koleżanka ją odwoziła do pracy i jak ta wysiadła juz z samochodu ,potoczył jej sie samochód i popchnęła ja tak niefotunnie ,że upadła na brzuch ....
po badaniu ,które miała błyskiem okazało się ,że dziecko żyje ,ale najprawdopodobniej łożysko sie odkleiło bo krew lała się z niej strumieniem ....zaraz było pogotowie,nosze ,bieganina ,krew podłączona ,nogi wyżej .....i przerażenie w oczach tej dziewczyny......
także w każdym momencie trzeba uważać ...
byłam dziś popodglądac mojego Żaba ...i ginka nie widziała jeszcze tak ruchliwego dziecka ,jest większy niż czas ciąży
byle tak dalej
miłego dnia -mimo pogody ,która mnie z lekka przeraża ,bo jedziemy na Wielkanoc w góry ,a ja mam juz letnie oponki![]()
Jakos przytlacza mnie ta ciazowa glukoza ...jestem zalamana bo nie wiem co moge a czego nie jesc ..
co sie stalo z suwaczkami ze ich nie ma?
Dzieki dziewczyny za rady ja mam wizyte w czwartek to wszystko powiem.
Nadodatek mnie nadgarstek lewej reki boli....
Mój mąz wlasnie zadowolony oznajmil ze jest super okazja zeby pojechal za granice od maja do konca lipca...
No ja mam termin na 15 lipca.... takze jego wtedy nie bedzie. Nie wyobrazam sobie tego..
Mysle ze sama tesciowa go ochrzani jak sie pochwali tym pomyslem ... ale mowie.. sam pomysl... nie do pomyslenia :banghead: