dziewczyny ale Wy macie jadłospisy

ekstra, ja jem wydaje mi sie więcej...

rano kanapki rózne jak mi sie zachce ostatnio wiosenne ;-) albo jogurt z owocami suszonymi lub jajecznica
obiad o 12 zupa
o 15-16 drugie danie różne/przeróżne kasze przewaga surówki/sałatki plus albo mięso/kotlety z soczewicy itp lub leczo, placki z kaszy jaglanej pod rózną postacią, dziś np zapiekanka - no co mi tam się zachce ;-)
ok 20 kolacja oj albo tak jak śniadanie albo np kasza manna na mleku...
to są jakby 4 główne posiłki do tego przekąski, owoce/warzywa/orzechy/suszone owoce w nieograniczonej ilości no i lody

i czasem coś słodkiego bo ja w odróżnieniu od ciebie Thriade mam całą (niestety) szafkę po śmigusie dyngusie...
Martyska nic nie wiem o alergii w ciąży, a masz tylko na pyłki czy na owocejak np. truskawki też?
Thriade ja tego sama nie kupiłam połowę kupiłam 1/4 mama moja a 1/4 dostałam jak się mały już urodził od znajomych używane więc tyle wyszło ;-) 56 mam mało wiecej 62 jak pisałam i Mati we wszystkim pochodził

teraz kupiłam jedne body i jeden pajac bo mi sie spodobał ;-)

Avalka też tak miałam jak te choróbska się nas trzymały teraz trochę lepiej czego i tobie życzę
Kunda powodzenia w szpitalu oby wyszło wszystko ok
Gosiaczek duży chłopak już super :-)
Kropka właśnie tak, jak ci mają przynieść to po co kupować, no a jak będą przynosić to chciej na ok rok w rozm. 80 czy 86, ja tak robiłam i miałam na potem :-)
kagusia jak sie czujesz?
Olga ja tak właśnie z ubrankami zrobiłam na 56, miałam chyba po 2 szt na początek i M. jechał dokupić i dostałam
Nikita o tak :-) mój nie ulewał ale kupy to mu wychodziły wszędzie przy najciaśniejszej pieluszce a jak mu przebierałam pieluszke to prawie zawsze nasikał na ubranko...
madziuuula oj czasem bedziesz mieć ubranko dosłownie 5 minut założone ;-)