Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A który tydz u Ciebie w jak w aplikacji suwaczków nie widzę:/
Nasz komp poszedł na emeryturę,zaś wydatek grrr
: zależało mi przede wszystkim na tych biustonoszach do karmienia, ale tam gdzie się wybrałam po pierwsze w ogóle był chyba okrojony asortyment z tych rzeczy ciążowo-dziecięcych (staników chyba w ogóle nie było, bo nawet ceny dla nich nie widziałam) to jeszcze wszystko przebrane i powybierane, bo oczywiście wybrałam się wczesnym popołudniem, a nie o 7 rano
i co strasznie mnie denerwuje w tych sklepach, że te resztki które pozostały leżą w nieładzie, porozwalane po różnych koszach, bez opakowań, które leżą w innym koszu na kupie, nawet ciężko cokolwiek pooglądać.. ja rozumiem, że ludzie chcą pooglądać, ale dlaczego biorąc jedną rzecz, muszą wybebeszyć z opakowań 5 innych a na koniec rzucić wszystko byle jak, bo ja już przecież wybrałem i mam, co mnie reszta obchodzi
.. Jest jeszcze jeden Lidl trochę dalej, ale już mi nie po drodze, nie chciało mi się już tam jechać, z resztą kto wie czy tam sytuacja nie wygląda podobnie..
Też myślałam o takiej sesji (albo nawet o zwykłych, portretowych ujęciach), ale ze względów czasowych i finansowych muszę to odłożyć. Może w czerwcu..
A ja już jestem po wizycie. Mała waży 1949 kg ( 32 tydz i 3 dni - wg Pani doktor ), na szczęście jest już główką w dół aa no i termin się zmienił na 3.07 ;o Ja mam znowu tą samą infekcje co ostatnio więc muszę łykać antybiotyk. Ciśnienie mam jakieś niskie i też tak jakoś bez jajecznie się czuje![]()

Gratuluję ale z tymi prawie 2000 kg to troche przesadzilas![]()

obiad był z doskoku, sałatka z szynką, ananasem, kukurydzą, jajkiem i selerem :-) dziś królowały moje ulubione specjały
teraz ostrzygłam męża i może jakiś spacer, bo się wypogodziło