reklama

Lipcowe mamy 2015

Witam się po-weekendowo. Sobota minęła aktywnie na zakupach w Ikei i na piknikowaniu w parku na Żoliborzu. Niedziela natomiast całkowicie stracona. M. wrócił w południe z kacem gigantem , więc skończyło się na kilkugodzinnym czytaniu książek z fochem w tle. ;-)
Polecam ciekawą nowość książkową Po prostu piersią - Książki - Wydawnictwo Mamania - Mądre książki dla mądrych rodziców - mamania.pl
Biorę się za porządkowanie apteczki i może spakuję torbę do szpitala. Wieczorem jedziemy po kołyskę. Mam nadzieję, że będzie taka jak na zdjęciach.

reklama
Mysle i mysle i nie wiem jak to wszystko wsadzic do tej malutkiej komody he he ....

Załączniki

• 1431940779710.jpg
    1431940779710.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 133
Witam ja dziś czekam na dostawę z apteki kurczę ciężka ta paczka będzie bo aż 21 kg będę musiała na raty ja brać z pod bramy albo podkładek taczka :-D też może dziś już spakuje najważniejsze rzeczy do torby.
Co do ruchów to ja cały czas czuje w sszczegolnosci jak pije wodę z cytryną :-)

Witam ja dziś czekam na dostawę z apteki kurczę ciężka ta paczka będzie bo aż 21 kg będę musiała na raty ja brać z pod bramy albo podkładek taczka :-D też może dziś już spakuje najważniejsze rzeczy do torby.
Co do ruchów to ja cały czas czuje w sszczegolnosci jak pije wodę z cytryną :-)

A co ty tam zamówiłaś, że aż 21kg?:szok::szok:

generalnie czytałam, że jeśli nie poczujesz żądnego ruchu przez cały dzień, to powinno się wtedy zajrzeć do lekarza.

reklama
pani.olga ja tak miałam w pierwszej ciąży- nie czułam ruchu. Zjedz coś słodkiego, połóż się na lewym boku... jak nie pomoże to - to proszę jedź na IP na żelazną - tam Ci zrobią KTG i USG. Ja tak pojechałam z Wiki i dostałam wręcz pochwałę że przyjechałam. Akurat u mnie okazało się, że Wiki się przekręciła i nie czułam ruchów bo inaczej zaczęła kopać, dopiero po kilku godzinach znów zaczęłam czuć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry