madziuuula87
Fanka BB :)
Moje pierwsze KTG nie wyszło pomyślnie wylądowałam na patologii ciąży super weekend :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moje pierwsze KTG nie wyszło pomyślnie wylądowałam na patologii ciąży super weekend :-(
Ooo widze, że fatycznie u nas sezon truskawkowy pelną gębą
Dziś jeszcze poczekam na te ruchy, może faktycznie ma leniwy dzień .. albo ruszała się jak coś robiłam i nie zwróciłam na to uwagi.
Poczekam jeszcze, ale jak do jutra wieczora się mała nie zbierze to się chyba wybiore na ip.
O Angi, też pamiętam to poruszenie !Ale z tego co kojarze to największy problem miała Monia :-)
Ja pomimo, że na dłoniach od 2 lat ciągle mam akryl na paznokciach to bez gadania ide i sciągam. Jedyne czego się boje, to tego w jakim stanie będą moje paznokcie bo nie oszukujmy sie ale po takim czasie mogą być miękkie jak papier..
A są tu kobietki które paliły przed ciążą ? Planujecie wracać do papierosów czy mówicie stanowczo NIE ?![]()
A ja w stresie, bo moja promotorka nagle się obudziła, że w poniedziałek mogę się bronić, a ja już od marca czekam, a teraz wszystko na raz, muszę zdjęcia porobić, pracę przepuścić przez antyplagiat ( kilkanaście godzin), wydrukować, oprawić, dowieźć najlepiej w piątek (130km w jedną stronę) , a gdzie ja to jutro zrobię, jak wszystko pozamykane bo świętoi jeszcze się w 2 dni nauczyć do obrony..... nie wiem na jakim świecie niektórzy żyją, i to jest z siebie zadowolona, bo przecież jej się udało, że zdążę przed porodem..... pięknie, cudownie, jak od kwietnia się bujała, tak teraz ja ledwo żyję a tu taki stres i obciążenie
![]()

nie ma innej opcji, może mała się schowała albo miała jakiś chwilowy kryzys....Te kilka dni dasz radę, niektóre mamusie leżą po kilka miesięcy, ale czego się nie zrobi dla swej kruszynki :-)
.... Wystarczy, że obaj moi dziadkowie zmarli na raka płuc po fajkach, moi oboje rodzice kopcą i jeszcze teściowa..... brak mi słów, tyle kasy i zdrowia marnują, ale nie umiem im przemówić do rozsądku, ale zaczynają się łamać, bo coraz więcej ich znajomych rzuca
i portfel trochę by przytył