Linoone gratki wizyty, ja też mam od 62 choć już wiem że rozmiar rozmiarowi bardzo nierówny

Mamusia Muminka ponoć najlepiej jedna walizką która najlepiej otworzyć, w jedna część rzeczy dzidziowe, w druga mamusiowe, przykryć kocykiem i wsunąć pod łóżko.
Ewella jakiś czas temu kupiłam w Tesco 5pak bodziakow z długim rękawem za 16,5 , ale ostatnio jak byłam to przeceny na różowe było, dla chłopca nic.
Pumelova ja pod koniec mają robię grilla dla koleżanek. Takie bardziej pożegnanie na kilka miesięcy (przynajmniej 3), niż babyshower.
Aha udanego relaksu u fryzjera.
Kylesa gratuluję, piękne cukry.
Kasiulka u mnie też trzymają 3 doby i też trzeba wszystko. Tylko że ja myślałam o średniej walizce, ale tak jak czytam to się może nie zmieścić

Alex to jeszcze raz sto lat, a tort wygląda pysznie.
Inka tobie też udanego relaksu u fryzjera. Aż wstyd się przyznać ale ja byłam prawie 4 lata temu.
Nie planuje swojej położnej, jakoś ufam w te szpitalne.
Rany ale pogoda chyba sobie kawę walnę jakaś słabiutko.
Co do cukrzycy to wiecie co , nie polecam glukometru diagnostic. Ostatnio miałam wysoki cukier, sprawdziłam z jednej kropli na 3 i jednak mój zawyza ten wynik o 20. Ten nowy pokazuje jak glukometry rodziców. Sprawdziłam też roztworem kontrolnym i też zawyza 19-22. Na czczo ostatnio miałam powyżej 100 a teraz na drugim 80-90.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji
Forum BabyBoom