reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol masz pecha z tym allegro, wspólczuję, ja wczoraj cały dzień robiłam 2 zamówienia, jakby mi je szlag trafił to bym się rozpłakała.

Aim mam to samo z tym pokazywaniem jak kopie :D chyba czują presję :D

misia też mam na przedniej - i też jestem ciekawa jak to możliwe żeby czuć bardziej :D

ewella udanych zajęć! fajnie że poznasz już swoją środowiskową - ja jestem z innego miasta niż szpital i szkoła rodzenia więc inną będę miała :(
mi położna na porodówce powiedziała że mają takie na salach i robią przed samym porodem, więc już w domu nie będę kombinować :D

Linoone ja się pytałam wmojej przychodni gdzie mam lekarza rodzinnego. powiedziały mi że przed porodem mam się zgłosić to mi dadzą numer do położnej z tej mojej przychodni i w pierwszej dobie po szpitalu mam zadzwonić i ona przyjdzie parę razy z NFZ. możez w dowolnej przychodni sobie wziąć położną (np w tej w której będziesz z dzieciątkiem potem chodzić, ja jeszcze nie wiem, orientacyjnie pytałam)

reklama
Poczytałam was..ale się dziś rozpisalyscie ;)

Ja na porod wybieram się z partnerem..Przy pierwszym też zemna był i ani on ani ja niczego niezalujemy..Swoją drogą byłam nacinana..dość mocno - 11szwow..Dopiero po miesiącu mój facet odważył się powiedzieć mi że myślał że już z tego niewejde..Przecinał pepowine..i ogółem taki respekt pozostał..bo widział ile sił i bólu mnie to kosztowało..I tym razem chce być przy mnie..jakby nie widzi innej opcji..no chyba że niezdązy..

Ja rok temu jak byłam z koleżanką na jej porodzie to też przecinałam pepowine.. :)
Może jestem dziwna ale dla mnie cały porod (patrząc tak z boku) to mega doświadczenie..zwłaszcza jak już samej się rodziło.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol - haha moj zareagowal ze fuuj z tymi siuskami:D wiec mu powiedzialam ze on tez tak pochlanial siuski i sie zamknal:D strasznie szybko .. Zaraz wszystkie bedziemy rodzic jedna po drugiej :D

Chybra- mi sie udalo pare razy nagrac mojego ale zazwyczaj wlasnie przestaje sie wiercic gdy tylko wlacze nagrywanie albo jak zawolam Kamila :D

Co do porodu to ja sobie nie wyobrazam zeby Kamila przy tym nie bylo :D on tez zmajstrowal tego brządca to niech podziwia jak sie rodzi :D nie musi mi zagladac w krocze oczywiscie[emoji14]jesli tylko nie bedzie w tym czasie sam w biurze to powiedzial ze jedziemy razem[emoji14]

Pumelova - a ogolnie podoba ci sie na tej szkole rodzenia ? Ja kurde chcialam jezdzic ale no czasu nie mam :/ w domu jestem zawsze po 18 a Kamil tez roznie ma grafik .. Wiec tyle z mojego planowania wyszlo :/ lekarz w sumie na ostatniej wizycie mi powiedzial ze na nastepnej wszystko omówimy o szpitalu itp itd takze tyle dobrze[emoji14]
Powiem ci ze dzisiaj do mnie dotarlo ze to juz miesiac :D i jak napisalam o tym Kamilowi to powiedzial ze no bylismy przeciez wczoraj w kinie wiec mozna to uznac za swietowanie:D

1494262696923.jpg

1494262713323.jpg

1494262720184.jpg

Mam taka skleroze ze nie pamietam czy zdjęcia wrzucalam czy nie [emoji23] takze wybaczcie jesli sie juz nimi chwalilam [emoji56]
Co do czkawki to moj wlasnie od 2-3 tyg ma tak regularnie codziennie :D wczesniej wgl nie czulam :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1494262696923.jpg
    1494262696923.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 300
  • 1494262713323.jpg
    1494262713323.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 300
  • 1494262720184.jpg
    1494262720184.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 295
Ewella - dziekuje :D zazdroszcze wam tej szkoly rodzenia :( tez bym sobie chetnie pochodzila:p chwalcie sie tutaj po , czego sie dowiedzialyscie:p

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan podoba mi się ale miałam dopiero jedne zajecia[emoji16] a w sumie są 4. Mojemu też się podoba to najwazniejsze. Jeszcze się okazało że na 9 par 2 znam więc fajnie w ogole. Robi się mniejsza otoczka wokół porodu a chciałabym się trochę właśnie odstresować.
Przepiękne [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]zdjęcie!!!!!!W ogóle nie widać brzuszka:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

pumelova juz zaczelam drugie podejscie. znalazlam większość, czekam na meza aby zobaczyl czy wszystkiego jest ok czy chce cos jeszcze dorzucic. Zobaczcie co znalazlam Link do: ROWEREK DREWNIANY BIEGOWY MILLY MALLY GTX 2016 . Już widzę jak tata motocyklista bedzie czekał az Artur skonczy 2 lata aby na tym jezdził. Stylizowane na motocykl tak bardzo :D

Czy wy kupujecie rożki bo sie zastanawiam czy jest sens jak rodzimy latem to malemu nie bedzie w tym za gorąco?

Emol moj T.tez taki motocyklowy i juz nawet mowil ze bedzie maly jezdzil z nim ale rowerek biegowy wystylizowany na motor mu sie nie podoba. Bo to nie prawdziwy motor. Narazie pozwalam mu sie ludzic ze beda we 2 jezdzic a pozniej zejdzie na ziemie szybko [emoji28]

Megan super [emoji5]

reklama
Powiem Ci tylko tyle, ja nie mam tu do gadania bo maż na hondzie cbr 600 ale juz mysli o zmianie bo 2 lata to za dlugo, dziadek na yamaha cruiser (chyba tak sie to pisze) z tego co wiem w garazu u dziadka jest motorynka gdzie i moj Kuba na niej jezdzil i jego mlodszy brat a teraz dziadek chce odświeżyć aby mlody jezdził (od kiedy dowiedzial się ze bedzie chlopak) Dziadek do tego jest w MC Zryw Otwock i co tydzien spotkania na jeżdżenie i już wszyscy czekają w tym klubie na małego Arturka jako najmlodszego członka :D mój mąż jest przyjacielem klubu bo nie ma czasu na cotygodniopwe spotkania.
tak wyglada mojego meża nawet olor sie zgadza Link do: Ostrzeżenie o przekierowaniu
sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiZhanp6uDTAhXHWRoKHaJyDzwQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.moto-opinie.info%2F%3Faction%3Dshow%26cat%3D1%26sub1%3D4&psig=AFQjCNGCwVShq2el9KkGAyGyZlvnXj6-uQ&ust=1494351048910256

http://www.moto-opinie.info/imagedb/49.jpg

A to my na slubie na przelomie 4 i 5 miesiaca
16388037_1762146554103214_9156159650259141396_n.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry