Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie często na końcówce pierwszej ciąży coś kuło na dole.
Tak się wczoraj nałaziliśmy, że ledwo do domu się doczłapałam, dlatego dziś odpuściłam spacer z synem. Może wieczorem z mężem skoczymy.
Aim coś się dzieje?:*
Dziewczyny poczułam dziś taki nagły silny ból w dole macicy, powiedzcie że nie zacznę rodzić bo tak mówią Google haha. Taki krótki klujacy, nie skurcz bo trwało to chwilke. Może mała mnie gdzieś uderzyla. Ale Jak przeczytałam to aż mi się ręce spocily bo oczywiście mam wrażenie że mi się brzuch obniżył i że wysikalam wody plodowe ale to już moja wyobraźniakluje Was tak czasem macica na dole?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja właśnie z tym co opisałaś trafiłam dziś do lekarza xD miałam takie bóle już od kilku dni a że nie lubię diagnoz przez internet no to pojechałam na kontrolę. Wyszło, że główkę młodego mam bardzo nisko i ona mi uderza po szyjce i że jeśli nie zakończę spacerów to mogę niepotrzebnie sprowokować szyjkę do rozwierania a to nie jest w tym momencie najlepsza rzeczAim coś się dzieje?:*
Dziewczyny poczułam dziś taki nagły silny ból w dole macicy, powiedzcie że nie zacznę rodzić bo tak mówią Google haha. Taki krótki klujacy, nie skurcz bo trwało to chwilke. Może mała mnie gdzieś uderzyla. Ale Jak przeczytałam to aż mi się ręce spocily bo oczywiście mam wrażenie że mi się brzuch obniżył i że wysikalam wody plodowe ale to już moja wyobraźniakluje Was tak czasem macica na dole?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom