reklama

Lipcowe mamy 2017

Poród na wesoło? Muszę to sprawdzić:blink:

Cepana też używałam kiedyś na ręce i szczerze mówiąc pomogła.

Rozstępy ja akurat miałam już przed pierwszą ciążą , gdyż4,5 roku temu się spasłam i 4 lata temu zaczęłam dbać o siebie, ćwiczyć i chudnąć. Także jest tego trochę na udach i piersiach, po Kacprze takie 3 mi się pojawiły nad pępkiem i teraz jak się rozciągnęły to je widać, ale po ciąży gdy się ogarnę nie będzie ich widać:tak:

Tak chłodniej dzisiaj aż jest czym oddychać. Ale jestem taka niedotrzaskana jakbym piła wczoraj, nie wiem. Taką ciężką głowę mam. Męż w robocie, ja pozamiatałam, piję kawkę, synuś je owoce i jakoś niedługo pójdę prysznic wyszorować, pewnie ojciec wpadnie później. Po południu ma teściowa ze swoim rozwydrzonym synkiem przyjść z okazji dnia dziecka ehhhh już skaczę z radości, ale przynajmniej synuś dostanie prezent.

Idę brzucha wysmarować, buziaki ;-) ;)

reklama
Katja, gratulacje z okazji owocnej wizyty! [emoji4][emoji4]

Alex87- mam nadzieje ze poszlo bezproblemowo i zdasz! [emoji3][emoji4]

Truskawka, współczuję Ci, też miałam niewydolność łożyska i nie wiadomo skąd to się bierze... dobrze ze jesteś już w szpitalu, pod całodobowa kontrola i będą was pilnować. Trzymam kciuki bardzo bardzo mocno![emoji8]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawka mocno trzymam kciuki, że będzie wszystko dobrze.
Emol no proszę, ciekawe że można mieć skurcze i o nich nie wiedzieć. Mi się wczoraj wieczorem i w nocy coś tam spinalo.
Linoone ty michałki a ja zjadłam kilka galaretek nadziewanych, nie powinnam, ale czasem chęć jest większa niż zdrowy rozsądek.
Aga_k_m czyli SN za pozwoleniem lekarza jak się mała przekręcić, a jak nie CC.
Emol ja od razy zauważyłam że to gryzon w avatarze :) gratuluję lepszych wyników. O to nowe zdjęcie wymiata, sliczniasty.
Integral ja wiedziałam że w końcu się pojawią na brzuchu . Też mam kiepska skórę. Po okresie dojrzewania nam już kilka :) zupełnie mnie to nie rusza :)
Pola a ty dlaczego masz CC?
Dziś miałam ciężką noc 3 razy siku i do tego przy każdym przekreceniu się budziłam bo brzuszek twardy. Nospe aż brałam dwa razy.
Miłego dnia.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia no nie czułam. Myślałam że się wypina. Ale jak tak pójdzie to może i porod szybko pójdzie ;) ale z tego co pamiętam miesiączki miałam straszne i skulalam się z bólu. Może poród będzie lepszy. ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Pola gratuluje wizyty i wagi [emoji4]
ja wg OM mam 39 tc ale na 100% potwierdzi mi w poniedzialek.

Truskawka trzymajcie sie z malutka. Jestescie pod opieka lekarzy wiec bedzie dobrze.

Ja narazie rozstepow nie mam. A smaruje sie jak sobie przypomne [emoji12]
Moja Mama nie miala po ciazy wogole,licze ze ja tez nie bede miala [emoji6]

Aga k_m super [emoji4]
Mala sie obrocila ? Bo nie kojarze czy pisalas..

Ja sie śmieje, ze ta za duża głowa syna mi napiera.
Zawsze wstawałam w nocy, ale to z raz, a nie 10 [emoji23] jak tak dalej pójdzie, to naprawde moge nie wychodzic z toalety [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny czy któraś bierze femibion? A jesli tak to oprócz tego magnez? Bo zaczęły mnie w nocy łapać skurcze łydek. Delikatne, ale jednak i nie wiem czy moge brać magnez dodatkowo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry