Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam niedzielnie !
Wczoraj byłam na USG połówkowym i z dzieckiem wszystko w porządkupłeć zgodziła się zgodnie z wcześniejszą intuicją
- będzie syn
Niestety teraz mogę być mniej aktywna na forum bo doszły mi dodatkowe obowiązki, dlatego rzadko mogę dawać wpisy.
Megan22 - jeśli to pocieszy Twoją koleżankę to znam przypadki mniejszych dzieci, które wyszły ze wcześniactwa i cieszą się radosnym dzieciństwem i rosną prawidłowo.
Integral - jeżeli jest to ostry ból, który nie przechodzi nawet po lekach rozkurczowych typu no-spa to lepiej by to było sprawdzić.
Ja też miałam ostatnio bóle po prawej stronie - myślałam,że wyrostek bo tak bardzo bolało i to jeszcze w danej lokalizacji. Teraz ból mi się zlokalizował konkretniej z tyłu pleców i jutro jadę na badania dodatkowe w kierunku diagnostyki chorób układu moczowego. Także lepiej czegoś takiego nie bagatelizować.
Hej dziewczynywybaczcie jesli ktos cos do mnie pisal a ja nie odpisalam ale dzisiaj tez tylko wchodze zeby dac znac , że kolezanki synek nie dał rady
dziewczyna w moim wieku (23lata) i takie cos ich spotkalo... Nawet sobie tego nie wyobrazam
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to przechodzilam 3miesiace temu. Znajoma miała termin na styczeń ale zrobili jej cesarke kilka miesięcy wcześniej i synek żył 5h. Nie wiem jak ona dała radę to udźwignąć-pierwsze dziecko bardzo wyczekiwane-dla mnie to był ogromny szok przez 2 miesiąceNo i superMamusia_Muminka gratuluję![]()
Ja jeszcze słabo czuje ruchy, w nocy jak się budzę to więcej.
Pumelova mój mąż to samo, tez nie pije a jak ostatnio kolega się pyta jak to nie pijesz zona juz w ciąży to możesz (wcześniej nie pił jak się staraliśmy ) to powiedział ze teraz musi być zawsze w gotowości wiec i ja się z tego cieszę![]()