reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Żonograja witamy :)

0d1y3e3kui3hrxxh.png

reklama
Hej dziewczyny :) ja jestem w 5t3d termin na 01 lipca... na pierwszej wizycie byłam w 4t4d ale tylko dlatego tak wcześnie bo od dnia spodziewanej miesiaczki mam brazowe plamienia wiec dostałam duphaston 2x1... następna wizyta miała być na 17.11 ale nie wytrzymam tyle w niepewności wiec ide jutro... mam nadzieje ze wszystko będzie ok i zobaczę chociaż pecherzyk. To bEddie moja trzecia ciaza. Mam już synka który ma 2,5, druga niestety zakończyła się zabiegiem.. pusty pecherzyk :(
Buziaki dla was i gratuluję każdej z was :*

Hej dziewczyny :) ja jestem w 5t3d termin na 01 lipca... na pierwszej wizycie byłam w 4t4d ale tylko dlatego tak wcześnie bo od dnia spodziewanej miesiaczki mam brazowe plamienia wiec dostałam duphaston 2x1... następna wizyta miała być na 17.11 ale nie wytrzymam tyle w niepewności wiec ide jutro... mam nadzieje ze wszystko będzie ok i zobaczę chociaż pecherzyk. To bEddie moja trzecia ciaza. Mam już synka który ma 2,5, druga niestety zakończyła się zabiegiem.. pusty pecherzyk :(
Buziaki dla was i gratuluję każdej z was :*
Hej witamy i kciuki za jutrzejszą wizyte [emoji110] tym razem bedzie wszystko super :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Rokitkaa ja tez 5t3d.ja za tydzien w czwartek wizytuje.tez moja trzecia ciaza ale jedna coreczka. Trzymam kciuki za jutro[emoji110]

oar8flw1wzcz1pxm.png

Rokitkaa musi być dobrze. Trzymam kciuki. Mam 1.5 synka a w sierpniu niestety też miałam pusty pęcherzyk na szczęście ominął mnie zabieg.. jutro mam wizytę 5tyg2d i juz się denerwuje. Mam nadzieje ze tym razem wszystko będzie dobrze. Daj znać jutro jak będziesz po[emoji110]

0d1y3e3kui3hrxxh.png

reklama
Do góry