reklama
Hej dziewczyny
ja jestem w 5t3d termin na 01 lipca... na pierwszej wizycie byłam w 4t4d ale tylko dlatego tak wcześnie bo od dnia spodziewanej miesiaczki mam brazowe plamienia wiec dostałam duphaston 2x1... następna wizyta miała być na 17.11 ale nie wytrzymam tyle w niepewności wiec ide jutro... mam nadzieje ze wszystko będzie ok i zobaczę chociaż pecherzyk. To bEddie moja trzecia ciaza. Mam już synka który ma 2,5, druga niestety zakończyła się zabiegiem.. pusty pecherzyk 
Buziaki dla was i gratuluję każdej z was :*
Hej witamy i kciuki za jutrzejszą wizyte [emoji110] tym razem bedzie wszystko super :*Hej dziewczynyja jestem w 5t3d termin na 01 lipca... na pierwszej wizycie byłam w 4t4d ale tylko dlatego tak wcześnie bo od dnia spodziewanej miesiaczki mam brazowe plamienia wiec dostałam duphaston 2x1... następna wizyta miała być na 17.11 ale nie wytrzymam tyle w niepewności wiec ide jutro... mam nadzieje ze wszystko będzie ok i zobaczę chociaż pecherzyk. To bEddie moja trzecia ciaza. Mam już synka który ma 2,5, druga niestety zakończyła się zabiegiem.. pusty pecherzyk
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dorota_87
Fanka BB :)
Rokitkaa musi być dobrze. Trzymam kciuki. Mam 1.5 synka a w sierpniu niestety też miałam pusty pęcherzyk na szczęście ominął mnie zabieg.. jutro mam wizytę 5tyg2d i juz się denerwuje. Mam nadzieje ze tym razem wszystko będzie dobrze. Daj znać jutro jak będziesz po[emoji110]
reklama