Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oo matkoDziewczyny ja tez mam przeczucia i tym razem mam dobre wiec sie mniej stresuje:-) a mowie Wam jestem taka troche czarownica...wiedzialam ze moj R bedzie mial wypadek, ze siostra poroni.To jest silniejsze ode mnie.Zawsze jak dzieje sie cos zlego ja to wyczuje...Tam ta ciaze tez czulam ze nie bedzie ok..i nie bylo.
Co do siostry to od poczatku jej ciazy wiedzialam ze poroni mialam taki lek w sobie..a tydzien wczesniej mi sie to przysnilo.W nocy w ktora sie to stalo nie zmruzylam oka.. wiedzialam ze cos zlego sie dzieje o 2 w nocy dalej nie spalam szwagier napisal mi sms " szwagierka spisz?" I juz wiedzialam ze to o to chodzi..
Ale potem od razu jej powiedzialam ze zaraz znow bedzie w ciazy i bedzie chlopak. I tak bylo zaszla od razu nawet 1 @ nie doczekala a dzis juz 30 tc i bedzie chlopak.
Mi jakis miesiac temu snila mi sie corka zaraz to bylo po ostatniej @ ...bylo to tak realistyczne ze wiedzialam ze sie uda.
Ale sie rozpisalam!!
Trzymam kciuki za jutro!!!