Ika89
Fanka BB :)
Ja też biorę clexane. Chyba doszłam już do wprawy bo narazie udaje się bez siniakow. ważne żeby szybko igle wbijaćSamotnaja widziałam, że piszesz o clexanie. Masz po tym też takie paskutne siniaki?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też biorę clexane. Chyba doszłam już do wprawy bo narazie udaje się bez siniakow. ważne żeby szybko igle wbijaćSamotnaja widziałam, że piszesz o clexanie. Masz po tym też takie paskutne siniaki?
![]()
Mi powiedział że na prenatalnych będziemy słuchać. Nie wiem w czym jest problem tak naprawde, tym bardziej że robi mi dwa usg wewnetrzne i przez brzuch na którym widac wykres tętna.Dziękuję za wszystkie kciukiprzepraszam że dopiero teraz piszę ale emocje i musiałam ochłonąć no i wizyta się opóźnila . Jestem już spokojna i bardzo szczęśliwa
moje maleństwo ma 13,5 mm 7 tydzień 4 dzień serduszlo pięknie bije [emoji813] tylko jedna rzecz mi dała do myślenia i może w
Was zapytam o opinie. Zapytałam pani ginekolog czy mogę posłuchać bicia serduszka a ona powiedziała że przy tak wczesnych ciążach nie włącza się doplera i za jakies 3 tygodnie będę mogła posłuchać. Dziś wszystko dokładnie mi pokazała i zbliżyła obraz i widziałam że bije to mi musi na razie wystarczyć mam zlecone pierwsze badania i założoną kartę ciąży no i najważniejsze pierwsze usga jak było u was z tym serduszkiem??
Mój lekarz też twierdzi , że nie powinno się słuchać w tak wczesnej ciąży.Agnes to chyba lepiej słychać porad ginekologa niż internetu, jeżeli ci powiedziała że możesz to możesz a nie że decyzje lekarza prowadzącego konsultujesz w internecie...![]()
A może mi ktoś porządnie wytłumaczyć różnice która uważacie że jest między tymi dopplerami? Serio, dla mnie Doppler to Doppler fala ultradźwięku odbija się od fali tętna, i co niby za różnica? Oprócz częstotliwości fali, to zasada jedna i ta sama. I przyznam że nie wiem gdzie wy znajdujecie że ultradźwięki są szkodliwe dla dziecka, nie są, są mu obojętne tak samo jak nam.