Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Megan tez lubię takie zmęczenie. Uwilebiam noworodki!!! Zazdroszczę zatem przytulania takiej kruszyny.
Lilth jak nie masz ochoty zingnoruj moje pytanie!!! Skąd wiedziałaś, ze ostatnia ciąża z córunia przebiega nieprawidłowo? Po usg i pózniej wywoływali poród? Czy nagle przestało bić serduszko i sama to wykrylas?
Trzymam dziewczyny kciuki za Wasze wyniki pappa!
Weszłam na wagę!!! No nie mogło byc dobrze po tych pysznościach świątecznych. +2,5 kg juz!!! (17+2). Wariatka w ogóle ze mnie. Kupiłam sobie sukienkę na chrzestw przecenie była
. W ogóle byłam wczoraj na zakupach, super można znaleźć perełki, ale na ciaze nic nie potrzebuje
a pózniej jednak nie wiadomo jaki rozm zostanie. Jedynie z sukienka tak zaszalałam
. Kupiłam jescze sweter-sukienkę cała jesień chciałam i akurat znalazłam
będzie na ciaze i po
Umówiłam sie tez na usg połówkowe pod koniec stycznia, będzie to moj równo skończony 21 tc
ja też mam kijową cerę i wysypało mi plecyTruskawka ja też dziś krew na pappa oddałamno i cera też do kitu.
Luandzia strasznie Ci spadło. Tak czasem bywa. Kuzynka schudła 17 w 5 miesięcy to szok byl, ale skończyła ciążę 7 na plusie. I od tygodnia ma syna przy sobie. Życzę Ci dobrego samopoczucia.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom