Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Megan tez lubię takie zmęczenie. Uwilebiam noworodki!!! Zazdroszczę zatem przytulania takiej kruszyny.
Lilth jak nie masz ochoty zingnoruj moje pytanie!!! Skąd wiedziałaś, ze ostatnia ciąża z córunia przebiega nieprawidłowo? Po usg i pózniej wywoływali poród? Czy nagle przestało bić serduszko i sama to wykrylas?
Trzymam dziewczyny kciuki za Wasze wyniki pappa!
Weszłam na wagę!!! No nie mogło byc dobrze po tych pysznościach świątecznych. +2,5 kg juz!!! (17+2). Wariatka w ogóle ze mnie. Kupiłam sobie sukienkę na chrzestw przecenie była
. W ogóle byłam wczoraj na zakupach, super można znaleźć perełki, ale na ciaze nic nie potrzebuje
a pózniej jednak nie wiadomo jaki rozm zostanie. Jedynie z sukienka tak zaszalałam
. Kupiłam jescze sweter-sukienkę cała jesień chciałam i akurat znalazłam
będzie na ciaze i po
Umówiłam sie tez na usg połówkowe pod koniec stycznia, będzie to moj równo skończony 21 tc
ja też mam kijową cerę i wysypało mi plecyTruskawka ja też dziś krew na pappa oddałamno i cera też do kitu.
Luandzia strasznie Ci spadło. Tak czasem bywa. Kuzynka schudła 17 w 5 miesięcy to szok byl, ale skończyła ciążę 7 na plusie. I od tygodnia ma syna przy sobie. Życzę Ci dobrego samopoczucia.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom