reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Megan tez lubię takie zmęczenie. Uwilebiam noworodki!!! Zazdroszczę zatem przytulania takiej kruszyny.

Lilth jak nie masz ochoty zingnoruj moje pytanie!!! Skąd wiedziałaś, ze ostatnia ciąża z córunia przebiega nieprawidłowo? Po usg i pózniej wywoływali poród? Czy nagle przestało bić serduszko i sama to wykrylas?

Trzymam dziewczyny kciuki za Wasze wyniki pappa!

Weszłam na wagę!!! No nie mogło byc dobrze po tych pysznościach świątecznych. +2,5 kg juz!!! (17+2). Wariatka w ogóle ze mnie. Kupiłam sobie sukienkę na chrzest :P w przecenie była ;). W ogóle byłam wczoraj na zakupach, super można znaleźć perełki, ale na ciaze nic nie potrzebuje :) a pózniej jednak nie wiadomo jaki rozm zostanie. Jedynie z sukienka tak zaszalałam ;). Kupiłam jescze sweter-sukienkę cała jesień chciałam i akurat znalazłam ;) będzie na ciaze i po ;)

Umówiłam sie tez na usg połówkowe pod koniec stycznia, będzie to moj równo skończony 21 tc

Pozazdrościć wagi! Ja JUZ przytyłam 2kg, a jestem dopiero w 13tc1d.... wiec co do bedzie dalej ;(
W dużej mierze to moja wina, ale nie poprawia to mojej syt... ;D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny gratulacje wizyt!

Ja niestety chora jestem sil na nic nie ma... leze i zdycham..

Co do wagi u mnie 0 a juz prawie 15 tc ale jem o wiele mniej niz przed ciaza do tego nie pije piwka i wszelkich chipsow itp.Mam nadzieje max 10 przytyc ale zobaczymy..

Luandzia moze faktycznie ten szpital to dobry pomysl..biedna ciagle wymiorujesz kroplowki nie pomagaja?

010igov3fkey3mez.png

Luandzia kurczę a co na to lekarz? To bardzo duży spadek, powinien coś na to zapisać jednak

Kurczę niektóre dziewczyny juz o połówkowych myślą a ja jeszcze prenatalnych nie miałam :D połówkowe dopiero w marcu.

Aga ja do tej pory nie kupiłam nic ciążowego, dziś wynalazlam spodnie z bardzo niskim stanem i na guziczki i sa idealne, jeszcze z miesiąc z nich pośmigam :) a tak to kupiłam jakieś dwie luźne bluzki

Moj m jednak wyciągnął mnie na sylwestra do znajomych, nie wiem jak wytrzymam :/ na wieczór czuje sie okropnie. Ale z drugiej strony niedługo zgnijemy w domu :)

No nie ma zbytnio sposobu na to miałam ten torecan czopki ale mi się skończyły najwyżej poproszę na wizycie w poniedziałek o receptę. Kroplowek nie brałam od paru dni staram się pić te płyny elektrolitowe. Do tego wszystkiego zaczyna mnie łapać chyba deprecha .

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawka - ja kupiłam te ciążowki bo miałam kupon rabatowy [emoji6]. Zresztą mam już kolejny, hahaha (często kupuje sobie lub młodej tam ciuszki).
Co do Sylwestra, to zastanawiamy się czy nie wrócić jednak szybciej z Krakowa do domu. W poniedziałek ja do pracy, młoda do szkoły - wypadałoby wypocząć choć 1 dzień [emoji6]. Także okaże się w praniu co i jak [emoji5]

Maziajka - zdrówka!

My już za Balicami. O 17:45 mamy kolejny escape room zarezerwowany [emoji3] - uwielbiam [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawka ja też dziś krew na pappa oddałam :) no i cera też do kitu.
Luandzia strasznie Ci spadło. Tak czasem bywa. Kuzynka schudła 17 w 5 miesięcy to szok byl, ale skończyła ciążę 7 na plusie. I od tygodnia ma syna przy sobie. Życzę Ci dobrego samopoczucia.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Zas dzis urwanie głowy, później nadrobie, jeszcze mi przyszedł list ze szpitala, że mam mocna anemię i pilnie żelazo mam jesc..
Dopiero co w czerwcu uratowalam się po porodzie z transuzji i zarlam 800mg a teraz zaś.. I do tego ciagle jem ta aspiryne co chyba nie pomaga.
Juz wiem skąd takie samopoczucie, bo fakt słabo mi strasznie i czasem ledwo sune.. Nie mówiąc o paznokciach etc..

Lecę prasować a potem piernik staropolski szykować na sylwestra. Jutro sałatka z gyrosa, ogarnianie chaty i gotowe :)

Skończę to zobaczę co pisalyscie.

12.01 mam scan a pappy dalej nima ale dziś sekretara mówiła,że są opóźnienia i się nie martwić bo w szpitalu nic nie mają a tam zawsze idzie pierw jak jest coś źle. Łatwo nie jest..

reklama
Morela my idziemy równo, czy Tobie przechodzą powoli mdłości? Bo mnie nic a nic, juz nawet rano mnie wymiotuje a tego wcześniej nie miałam :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry