reklama

Witam się i ja [emoji5]
Bułkaasiu - Kochana, wierzę, że wszystko będzie dobrze - bo innej opcji nie ma prawa być . Jesteście z Dziewczynkami w dobrych rękach, dodatkowo My tutaj zbiorowo trzymamy za Was kciuki, także bądź dobrej myśli [emoji8]
Nika, Megann [emoji110][emoji110]
Ja już jestem pod gabinetem.. I zaczynam stresa łapać.

Bułkaasiu - Kochana, wierzę, że wszystko będzie dobrze - bo innej opcji nie ma prawa być . Jesteście z Dziewczynkami w dobrych rękach, dodatkowo My tutaj zbiorowo trzymamy za Was kciuki, także bądź dobrej myśli [emoji8]
Nika, Megann [emoji110][emoji110]
Ja już jestem pod gabinetem.. I zaczynam stresa łapać.
Bulkaasia, tulę do serducha...
Zobaczysz, że będzie wszystko dobrze, ba! Musi być!!!
Kurcze, nie znam się, ale różnica nie wydaje się być duża...
Tutaj chodzi o ilości wód w workach owodniowych. Jedna ma 6,3 a druga tylko 1,8
Hejka :-) ja juz po tourne biedronka, rossman i miesny witam sie ze sniadaniem.
Aga trzymam kciuki daj od razu znac!
Bulkasia a czy lekarze mowil cos o rokoeaniach?
Eweella spokojnie zamiast pieniedzy wydawac na usg kup sobie cos ladnego albo dziecku.Skoro nic sie nie dzieje nie swiruj mala 

Megan ,Nika kciuki!!
A mi sie juz kapusta na golabki gotuje zyczenie moich chlopow 

Wieczorem ide z przyjaciolka na randke do kina moj nie lubi kina
 moj nie lubi kina

Aga trzymam kciuki daj od razu znac!
Bulkasia a czy lekarze mowil cos o rokoeaniach?
Eweella spokojnie zamiast pieniedzy wydawac na usg kup sobie cos ladnego albo dziecku.Skoro nic sie nie dzieje nie swiruj mala
Megan ,Nika kciuki!!
A mi sie juz kapusta na golabki gotuje zyczenie moich chlopow
Wieczorem ide z przyjaciolka na randke do kina

Dziekuje dziewczyny za kciuki i wzajemnie [emoji110][emoji8] moja wizyta zostala przelozona na godz 15 bo lekarz musial zostać na bloku operacyjnym i sie spóźni do przychodni[emoji14]takze dojechalam wlasnie do pracy i zleci  

Czekam na wiesci od Was 

Maziajka i znowu trafiasz w moje dzisiejsze smaki mm ale bym zjadla takiego gołąbka od mamy z sosikiem pomidorowym [emoji19][emoji23]
 mm ale bym zjadla takiego gołąbka od mamy z sosikiem pomidorowym [emoji19][emoji23] 
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Czekam na wiesci od Was
Maziajka i znowu trafiasz w moje dzisiejsze smaki
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Fanka BB :)
Maziajka na co do kina? Ja idę w niedziele z koleżankami na Greya 
Nika kciuki!
Aga będzie dobrze :-))
Ja też mam lody w zamrażalniku ale jutro idę na test obciążenia glukoza wiec dzis unikam słodyczy 

Leze teraz i czuje jak kopie, codziennie więcej ewella90 na pewno z dnia na dzień poczujesz pewniejsze kopniaczki i sie uspokoisz
 ewella90 na pewno z dnia na dzień poczujesz pewniejsze kopniaczki i sie uspokoisz 

Nika kciuki!
Aga będzie dobrze :-))
Ja też mam lody w zamrażalniku ale jutro idę na test obciążenia glukoza wiec dzis unikam słodyczy
Leze teraz i czuje jak kopie, codziennie więcej
reklama

Cześć
Coś ostatnio mi się ciężko usypia, 1000 myśli na sekundę i nie mogę usnąć i wstaję taka zrąbana...
Maziajka ale bym zjadła tych gołąbkow... mniamm...najlepsze robi moja babcia tylko jeden minus - tłusto:/ kiedyś tak się strułam u niej tymi golabkami , że nie mogłam do domu dojechać i haftowałam po drodze
Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom

Coś ostatnio mi się ciężko usypia, 1000 myśli na sekundę i nie mogę usnąć i wstaję taka zrąbana...
Maziajka ale bym zjadła tych gołąbkow... mniamm...najlepsze robi moja babcia tylko jeden minus - tłusto:/ kiedyś tak się strułam u niej tymi golabkami , że nie mogłam do domu dojechać i haftowałam po drodze
Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom