reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewcia - My jesteśmy fanami Pumy [emoji3]

Pumelova - nooo Babo.. Narobilas i smaka i chęci podjęcia wyzwania z tworzeniem własnych pączków [emoji3] [emoji106]. Piękne Ci wyszły, i jak najbardziej są ksztaltne (też korzystałas z łyżki do lodów, o której Ewcia pisała?) [emoji5]

reklama
Ewcia to ja poprsze o namiar z ktorej strony

Mnie zimowe geoxy bardzo zawiodly... przemiekaly i tak jak Ewcia zostaje przy Ecco 4 pare przerabiamy i sa ekstra

Ewcia - My jesteśmy fanami Pumy [emoji3]

Pumelova - nooo Babo.. Narobilas i smaka i chęci podjęcia wyzwania z tworzeniem własnych pączków [emoji3] [emoji106]. Piękne Ci wyszły, i jak najbardziej są ksztaltne (też korzystałas z łyżki do lodów, o której Ewcia pisała?) [emoji5]
Przy pierwszym tak ale mam taką dużą że mi fest duży wyszedł. Potem znalazłam taka miarke fajna kształtna i tym robiłam. Niektóre są okrągłe a niektóre takie śmieszne. Zrobiłam dziś żeby mieć na jutro ale jak znam mojego m to dziś zje wszystko.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka mniam, az mi slinka pociekła :D

Abed super ta koszulka, a z jakiej to jest stronki? moze bym mojemu cos takiego zamówiła, w czerwcu ma imieniny, to by było akurat do prezentu :)

Pola trzymam kciuki! Daj znac jak po wizycie

Kasia831 swoje przeszłas, podziwiam za hart ducha, wiele dziewczyn dalej tkwi w takich związkach i nic z tym nie robia, licza ze partner sie zmieni, a to sie niestety rzadko zdarza. Fajnie, ze teraz jestes szczesliwa, to najważniejsze!

Maziajka ja mojemu chciałam kupic czerwone NB i dla siebie takie same, ale tam dziecięce dopiero od 28, a on ma 25 rozmiar. Kupiłam mu z adidasa i takie same były meskie, wiec chcielismy kupic mezowi, zeby mieli identyczne, ale nie było rozmiaru :( jejku ja dla siebie tak chetnie bym kupiła jakies sliczne buciki na wiosne, ale wiem jakie za miesiac bede miala stopy i szkoda mi nawet kasy, bo sie porozciagaja.

Aga_k, pumy jeszcze nie mieliśmy, może kiedyś... ;-)
U nas Mikołaj ma syndrom zimowych stóp i jeżeli wcześniej kupuję, to właśnie geoxy czy ecco, bo stopa dzięki ich podeszwom i wkladkom oddycha. Jeżeli coś na szybko, to tak jak ostatnio siateczkowe nike, o wiele lepsze od adidasa

Kasiulka, eobuwie ;)

Ostatnia edycja:
Ajjj Pumelova - zobaczę o której dotrę dzisiaj do domu [emoji3].
Po wizycie jade do babci - a Ona już wczoraj mówiła, że dzisiaj zaczyna smażenie pączków [emoji6]. Jeżeli nie podejmę wyzwania dzisiaj/jutro to na weekend na bank to zrobię [emoji14]

Ewcia - My w Pumach smigamy ładnych parę lat. Młodej rok temu kupiliśmy oprócz Pumek też Reeboki (za 69 zł - ale po 3 miesiącach już były małe [emoji6])

Aga_k_m na połówkowych wszystko ok, do niczego doktor nie miał zastrzeżeń :-) tylko ten nasz maluch to straszny leń i nie chciał współpracować :-) siedział sobie wygodnie w takiej pozycji, że nie było widać serduszka, doktor pukał, kazał mi się na boki obracać, opróźnić pęcherz a on nic ;-) w końcu wysłał nas na obiad i spacer, mąż przegonił mnie po parku i jak wróciliśmy po dłuższym czasie to jaśnie pan po obiedzie i spacerze raczył się położyć na odpoczynek ;-) na szczęście było już dobrze widać serduszko :-) ale niestety buźkę wstydzioch miał cały czas zasłoniętą rączkami :-( a doktor nagrywał nam cale badanie na pendrive i chciał popstrykać mu fotek w 3/4d no ale niestety twarz wszędzie zasłonięta
W badaniu mam info że średni wiek płodu z parametrów 21+2 czyli wynika że jest o tydzień większy, bo ja jestem w 20+2 waży ponad 380g :-)

Czy Wy też tak macie że dosłownie z dnia na dzień bardzo rośnie brzuszek? Wcześniej miałam malo widoczny a tu wczoraj wieczorem zonk! Duży jak nigdy w życiu ;-) i tak się zastanawiam czy od tego mógł mnie boleć od piątku, w poniedziałek w końcu pojechałam na IP, z małym było wszystko ok, a mnie strasznie po całości ciągnął, tak inaczej niż zwykle. Dostałam nospe i po 3 dawkach przeszło, a brzuch urósł ;-) chyba że sama sobie tak wmawiam:-)

Nika - Ojjj, to chwila grozy pewnie Wam towarzyszyła. Grunt, że wszystko dobrze się skończyło.
Moja Mała ostatnio też ciągle buzię zasłaniala - no i nie dało się jej pięknych fot postrzelac [emoji1]. Może dzisiaj będzie grzeczniejsza [emoji6]

reklama
Nika fajowo ze jest ok. Mi brzuch na razie rosnie sytematycznie, ale w ciaazy czesto sa skoki . Wiazadla mnie ciagna regularnie. To taki ostro-piekacy bol w okolicach bioder

Do góry