Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

@Kasiulka! Tym razem ćwiczyłam zestaw z dvd, bo zaszalałam i kupiłam sobie wszystkie płyty z ćwiczeniami ciążowymi angeliki pióro. Polecam
Cudownie wyglądasz z takim maluchem!
@Wendy83 udanej zabawy na weselu, może jednak zmienisz zdanie i trochę się pokołyszesz..
Ja nie przepadam za górami, kocham morze! Dużo bym dała żeby nad morzem mieszkać, wychodzić z rana na przebieżki po plaży.. ahh marzenia
@Karo011 wow, prezent super! Też chciałam zrobić brzuszkową, ale powiem szczerze że nie wiem czy się zdecyduję.. czuję się grubo, nieatrakcyjnie, więc nie wiem czy będzie to dla mnie komfortowe. Chociaż nie wykluczam, że jeszcze zmienię zdanie
@pumelova czyli panieński średnio udany? My mamy dziś imprezę, ale jak pomyślę, że będę jedyna na trzeźwo, a dookoła wszyscy z drinkami.. to mi się odechciewa
Miłej soboty! Ja jeszcze leżę w łóżku, ale widzę że za oknem słoneczko. Może się wyrwę na jakiś spacerek?

Mimo wszystko zazdroszczę! Chociażby tych widokówLinoone u nas tak wieje, że się odechciewa ale widoki śliczne. Choć zdecydowanie wolę jak jedziemy na inne plaże.. Z synem na plaży w ciąży byłam dwa razy w tygodniu bo corka miała tam zajęcia z pływania i tanecznepiękne pamiątki jak się zmieniała i pogoda i brzuszdk.