Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Polecam zel aloesowy na noc, powinien zalagodzic odparzenia, a jeśli nie pomoże to moze sudocremKurcze, zrobiły mi się odparzenia pod piersiami. Pierwszy raz mam coś takiego.![]()
Też tego nie lubię, nigdy nic nie dalam bo mnie to krępuje. Moja teściowa za to potrafi taki cyrk zrobić że masakra. Mój mąż był w zeszłym roku w szpitalu 2 dni to z kwiatami leciała i Bóg wie czym. Wstydu się najadlam tylko.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
W poniedziałek 13 mam wizytę u swojego ginekologa a jak on mi nie powie to 22 marca jestem umówiona na usg połówkowe więc już na 100% dowiem się!! Już nie mogę się doczekaćAnet a kiedy się dowiesz?
Ewella to pech ale ja wszystko kurierem załatwiam bo nienawidzę poczty więc miałam nastepnego dniaa ja rano max godzinę kimam więc spokojnie na małym gazie robił się wywar [emoji14] jeszcze muszę kartofelki ugotować i kielbaske podsmażyć bo musi być wypas żur
na śniadanko pasta z jajek właśnie zjadłam<3
Chybra życzę Ci żeby ten dzień się lepiej skończył niż zaczął:d
Aha piękne tulipanki! Ja liczę na kwiatka jak mąż wróci z pracy
Kika witam w gronie leniuchowcieszę się że wszystko dobrze
Inka kumpela mi mówiła że jak robiła sobie na pół leżac to miała siniaki a jak na plasko to nie ma. Ja od początku robie na plasko bo wieczorem jak już leżę w łóżku i nie mam. Ale to też kwestia indywidualna, ja po prostu nie miewam siniakowno też mnie czasem tak boli ale to płacze sobie po prostu ale nie wyciągam igły - raz wyciaglam. Po tym jak robiłam w uda to robienie w brzuch jest zajebiste, nic nie boli. Uda to był koszmar ale jakoś byłam przekonana że na brzuchu nie dam rady.
Tymuniek ja mam ogród przy domu ale ja pochodzę z bloków więc ograniczam się do doniczkowych surfinii w porze letniej bo się nie znam nie umiem i nie lubię grzebać w ziemi. Może na tym wolnym się przekonam. Zasadzilam raz hortensje bo mi się mega podobają to nie przetrwały zimy i rok później zasadzilam większe, ciekawe czy zakwitną
Przyszła mamusia ja robiłam w 20, generalnie nie miałam przesłanek bo na czczo cukier miałam 89 a potem 84 ale mój gin powiedział że to na granicy jest. Jak robiłam test to miałam super wynik i 78 na czczo.
W szpitalu w którym chce rodzić poznałam większość położnych i są super więc raczej nie skuszę się płacić
Moja mycha mnie przez 4 dni prawie nie kopala, sporadycznie parę razy dziennie - wczoraj się obrocila i ciągle kopie, mimo łożyska na przedniej ścianietrzeba być cierpliwym
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom