Witam Was wieczornie ..
Nadrobiłam posty ....bo u mnie wieczny problem z czasem.
Od dziś mam nową koleżankę w pracy i muszę ją przyuczyć ...trochę żal mi tego ze zostawaim swoje obowiązki ...ale czuje się już troszkę zmęczona i może taki odpoczynek jest już wskazany. Także jeszcze kilka dni.
Zazdroszcze tym z Was, które są już po badaniach z glukozą ...ja musze je zrobic w przyszłym tygodniu. w pierwszej ciąży 2 godziny przeleżałam na łozku w przychodni ..bo tak mi było niedobrze ...ale udało sie i wyniki były ok ...i mam nadzieje ze tyn razen tez jakos dam rade.
ja też należę do tych która nie eksperymentuje z paznokciami. Jedny lakier jaki mam w domu to bezbarwny ...no moze sie kiedyś znajde czas na dla siebie i zafunduje sobie taki cuda jak pokazujcie ( chociaż ja z tych stonowanych kolorystycznie wiec szału kolorytycznego raczej nie bedzie).
Dziewczyny czy Wszyskie macie już wybrane imiona dla Waszych maluszków ?
My z mężem nie możemy znaleźć nic co sie nam podoba ...kilka imion jest już wykorzytsanych w najbliszymy otoczeniu ..więc nie chcemy sie powtarzać...
ostanio myślę o Alicji ...ale znów czytam ze to jedno z popularniejszych imion w Polsce i juz sama nie wiem czy patrzeć na to czy ....