Madziazt
Fanka BB :)
@Madziazt Link do: Komórki macierzyste z krwi pępowinowej - właściwości i po lewej stronie masz zakładki do reszty "wiedzy"
Dziekuje Ci bardzo [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Madziazt Link do: Komórki macierzyste z krwi pępowinowej - właściwości i po lewej stronie masz zakładki do reszty "wiedzy"
Madziazt niezła podróż przed Wamiznam to, byliśmy na mazurach (500km) w lipcu z mężem i psem (pies w bagażniku więc my jak rumuni też, na tylnym siedzeniu
) masakra co piszesz o opiece zdrowotnej... a zawsze myślałam że Szwecja to kraina mlekiem i miodem płynąca
co do krwi pępowinowej to obecnie uważam że to tylko dobry marketing ale również nie pytałam jeszcze osób na których opinii polegam więc nie wiem
Truskawka gdzie sypie śniegiem?o kurcze
gdzie to ciepło, mi się kurtki nie dopinają :-( gratuluję wagi
![]()
aim najważniejsze moim zdaniem jest w związku właśnie partnerstwo w takich sytuacjachja mam co roku luty-kwiecień sezon w pracy i pracuję po 12h dziennie praktycznie, wtedy mąż dzielnie przejmuje wszystkie obowiązki, gotuje nawet i słowem nie piśnie
a Ty będziesz przechowywała krew pępowinową? wystarczy mi tak/nie bez uzasadnienia
kika u mnie dziś barszcz i krokiety z pieczarkamiświąt nie organizuję, od ślubu jeszcze nie spędziliśmy obiadu świątecznego w domu tylko zawsze objadamy rodziców. dodatkowo teściowa ma urodziny 13 a mąż 14 kwietnia więc w wielki piątek i sobotę mamy gości męża, ale za to w niedzielę i poniedziałek wychodzimy do rodziny
![]()
Kasiulka fajnie że założyłaś osobny temat. ja jeszcze nie mam zdania (chcę je oprzeć na opinii lekarzy z rodziny) więc narazie nie czytam
Dziewczyny skoro Kasiulka założyła osobny temat to może piszcie tam o szczepieniach bo widzę że tutaj bailando i każdy jednak się wypowiada, zadbajmy o porządek na naszym forum
misia fajnie że macie podział równieżmyślę że dopuki będę siedzieć na zwolnieniu/macierzyńskim to będę robić więcej ale teraz i tak odkurzamy na zmianę, on sobie sam prasuje itp
misia mam fajny przepis na ciasto z czerwonej fasoli (mega proste inaczej bym go nie zapisała
nie ma z nim cukru ani mąki, jest miód) będę jutro robić więc jak zrobię i chcesz to wrzucę na przepisownik
ewella food trucki! ah! gdybym nie miała już planów na weekend to bym przyjechała![]()