reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasia831 haha mój sobie sam prasuje od zawsze nawet mnie o to nie prosi - ale może mu zaproponuje prasowanie, przeszlabym level wyżej w byciu perfekcyjna panią domu :D ej co Ci nie pasuje w powietrzu haha te spaliny są niepowtarzalne!

Madziazt rozumiem fakt skoro nie ma Was w Polsce to pewnie że lubisz :))

Misia wrzucę jak upiekę z fota :)
Oj współczuję wypadku mam nadzieję że nic poważnego z tą ręką

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madziu akurat polskie powietrze to jednak nie dla mnie hehe wolę tutejsze o stokroć:D W PL jestem z południa także tam powietrze nie zaciekawe :D Jak pojechałam na święta to od razu zaczęłam smarkać i kaszleć :D

Nie chodzi mi jakość powietrza, bo w Szwecji powietrze jest 100 razy lepsze, ale ja jestem w Polsce to się czuje jak w domu i jakos tak się nie powiedziało[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

a Ty będziesz przechowywała krew pępowinową? wystarczy mi tak/nie bez uzasadnienia
Nie będę i tu mogę uzasadnić :) prawdopodobieństwo że będzie potrzeba jest dość mała, koszta nie aż tak małe, a u nas hematolodzy wspominali o niepewności użycia do leczenia krwi która byłaby przechowywana kilka lat. Także odpuszczam :) ale tutaj nie neguję absolutnie jeżeli ktoś się na to decyduje :)

Współczuje Misia12, zdrówka dla teściowej.
Abed jak tez tak robię, z tym ze jak do Babci jadę (bo u rodziców nie muszę nic robić, ale pomagam co mogę). Ale jak jedziemy do babci to z mama wiemy zeby przywieść gotowe. Babcia zawsze patrzy na ręce i zaglada przez ramie, wiec człowiek zestresowany tylko. A moja teściowa. No cóż jej nie pomagam juz, jadę i siadam. Kiedyś robiłam, przywoziłam, i jak przyjeżdżali do nas do Szwecji to mieli obsługę full wypas, ale nie docenili. Sami prawie niczym nie częstują i jak jedziemy to ja tylko ciasto kupuje, zeby do herbaty chociaż było. Ale to temat rzeka[emoji6] moja siostra natomiast, zawsze ma coś przyszykować i przywieść, ale prawie zawsze zdążyć nie może[emoji16]a jak juz przywiezie to niestety często niejadalne[emoji51]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie będę i tu mogę uzasadnić :) prawdopodobieństwo że będzie potrzeba jest dość mała, koszta nie aż tak małe, a u nas hematolodzy wspominali o niepewności użycia do leczenia krwi która byłaby przechowywana kilka lat. Także odpuszczam :) ale tutaj nie neguję absolutnie jeżeli ktoś się na to decyduje :)

AIM dzięki za opinie Twoją.

Nie zalecamy samodzielnego wkładania do uszu jakichkolwiek przedmiotów, w tym patyczków.
Naprawdę zachęcamy do udania się do specjalisty i nie leczenia na własną rękę.

To jak często do naszej kliniki we Wrocławiu trafiają pacjenci z uszkodzeniami mechanicznymi, jest naprawdę niepokojące. Dlatego apelujemy - zamiast leczenia na własną rękę, lepiej udać się do specjalisty.
Medicus a my zalecamy nie spamować.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Madzia no właśnie dziwiłam się co masz do szwedzkiego powietrza hehe zdziwiłam się, że polskie niby lepsze :D

Do nas na święta przylatuje mama R ale nie zamierzamy jakoś się przykładac do pieczenia , gotowanie itp. Zrobię tylko sałatkę warzywną a mama R ma przywiezc jakąś wałówkę :D

Misia dozo zdrowia dla tesciowej, wspolczuje wypadku.

My nic nie robimy na swieta (no, moze kupie jakas bsbke jskby ktos do nas przyszedl, zeby poczestowac), idziemy do tesciow, a jak bedzie ladna pogoda, to moze wogole wyjedziemy poza krakow.:)

Ps. Moze sie jeszcze pochwale, dzis mam studniowke:) a w poniedzialek zaczynam 27 tydzien, trzeci trymestr i 7 miesiac:)

Ostatnia edycja:
reklama
Misia dozo zdrowia dla tesciowej, wspolczuje wypadku.

My nic nie robimy na swieta (no, moze kupie jakas bsbke jskby ktos do nas przyszedl, zeby poczestowac), idziemy do tesciow, a jak bedzie ladna pogoda, to moze wogole wyjedziemy poza krakow.:)

Ps. Moze sie jeszcze pochwale, dzis mam studniowke:) a w poniedzialek zaczynam 27 tydzien, trzeci trymestr i 7 miesiac:)

Gratuluje[emoji5]u mnie do studniówki 10 dni zostało.
To dzisiaj imprezka? [emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry