I takie osoby też trzeba szanować  to że ktoś wybrał dla siebie taką drogę, inną niż my, nie znaczy, że jest gorszy czy głupszy
 to że ktoś wybrał dla siebie taką drogę, inną niż my, nie znaczy, że jest gorszy czy głupszy  jeżeli czują się w swoim życiu spełnione szczęśliwe i czują że się realizują-no to super
 jeżeli czują się w swoim życiu spełnione szczęśliwe i czują że się realizują-no to super  nie każdy musi chcieć dzieci i marzyć o macierzyństwie. Można być też szczęśliwym w życiu bez tego
 nie każdy musi chcieć dzieci i marzyć o macierzyństwie. Można być też szczęśliwym w życiu bez tego 

reklama

Dla mnie też dziecko nie było nigdy jedynym celem w życiu - chyba dlatego też zawsze miałam pozytywny stosunek do życia i nie załamywałam się podczas 8 letnich `starań` z moim ex mężem - podchodziłam do tego w ten sposób : będzie to cudownie, nie będzie to trudno -  potrafiłam zawsze jakoś o siebie tak zadbać, że nie potrzebowałam `wypełnienia` w postaci dzidziusia A w koncu nadszedł taki czas, że bardzo zapragnęłam dziecka, lecz w dalszym ciagu nie była to obsesja
 A w koncu nadszedł taki czas, że bardzo zapragnęłam dziecka, lecz w dalszym ciagu nie była to obsesja Po prostu...
 Po prostu...

pumelova
Fanka BB :)
Zyje!
Tak jak Wam pisałam o 6 rano szyjka była cała skrócona. O 8 poszlismy na porodowke. Do 12 były skurcze rozwierajace - MASAKRA. Od 12:10 skurcze parte, 12:35 przyszła na świat [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] nacieli mnie, bolało jak diabli. Potem lezala chwilę na mnie, rodzilam lozysko. Nastepnie miałam lyzeczkowanie bo coś tam zostalo i byłam szyta. W tym czasie mąż kangurowal. Jak się obudziłam to przyszli do mnie i przystawilam do cycka, pięknie ssala [emoji173] od 5cm dostałam gaz i tens ale i tak było ciężko, mam nadzieję że szybko zapomne. Fote wrzucę jak mi ja przywioza i zrobię. Jest cudowna[emoji173][emoji173]
3280g 54cm 10/10
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jak Wam pisałam o 6 rano szyjka była cała skrócona. O 8 poszlismy na porodowke. Do 12 były skurcze rozwierajace - MASAKRA. Od 12:10 skurcze parte, 12:35 przyszła na świat [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] nacieli mnie, bolało jak diabli. Potem lezala chwilę na mnie, rodzilam lozysko. Nastepnie miałam lyzeczkowanie bo coś tam zostalo i byłam szyta. W tym czasie mąż kangurowal. Jak się obudziłam to przyszli do mnie i przystawilam do cycka, pięknie ssala [emoji173] od 5cm dostałam gaz i tens ale i tak było ciężko, mam nadzieję że szybko zapomne. Fote wrzucę jak mi ja przywioza i zrobię. Jest cudowna[emoji173][emoji173]
3280g 54cm 10/10
Pumelova to cudownie!Zyje!
3280g 54cm 10/10
reklama