Przyszka mamusia a u Ciebie jest jakis plan kiedy idziesz na wywolanie?
Karuzela oj mąż się nie popisał ale chciał dobrze. Nie poddawaj się jeszcze, może przystawiaj jeszcze - każdy dzień jest inny może jutro będzie lepiej?
Misia, Emol, linoone to fajnie że beka:-) moja dama nienauczona

ale baki puszcza bezwstydnie

i coraz częściej robi kupkę bez płaczu więc nie narzekam:-)
Misia super że wyjeżdżacie! Łono natury[emoji173]
Przyszła mamusia mnie nie kopala.
Liluli wpisalam w googlacj ale chyba nie mamy czegoś takiego. A to się jakoś specjalnie nazywa? Becikowe też?
Ola W na gazy polecam sab- wiesz sama jakie miałam problemy z brzuszkiem, minął tydzień i mam inne dziecko:-) albo trochę dojrzala. Ale nie odbija trudno coś za cos, ulewa rzadziej jak używam nutritionu ale nie chce tego za bardzo
Moja kąpiel lubi a jak jej się przestanie podobać po kapieli a zdarza sie, to po prostu mega przyspieszamy. A jak zacznie wrzeszczeć to dmucham jej w buzię to na chwilę przestaje

buty spróbujcie na spiocha. Generalnie od 2 dni robimy rehabilitację podczas której tak wrzeszczy, że robi się bordowa, więc przy innych czynnościach ten płacz jak już jest to taki slaby:-)
Aniek Ty to masz pecha z tymi goscmi. :* co do lykania powietrza to fizjoterapeuta twierdzi że u nas to właśnie nieprawidłowe napięcie mięśniowe przy przeponie, powiedział że ja karmiac nie mogę nic zrobić, to młoda musi sama ogarnąć koordynację polykanie-oddychanie. Pediatra uważa to za niedojrzalosc układu pokarmowego.
A mleko Ci mocno wyplywa? Bo mi czasem taka fontanna sika że się nie dziwię że łyka powietrze więc odciagam trochę przed karmieniem
Miałam tak czasem zw się trzeslam przed snem z zimna jak byłam mega niewyspana..
Kylesa coś fajnego upolowalas na allegro? 2 tyg to już kawał czasu:-)
Wiesz co wolę vojty bo podobno mniej roboty i szybciej efekty:-) to tylko 160 sekund 4x dziennie a podobno do wrzasku można się przyzwyczaić. Fizjoterapeuta którego mamy jest z bardzo dobrego i zaufanego polecenia a on jest fanen vojty. A no i młoda nie zawsze wrzeszczy a to też pocieszające. Zobaczymy czy będą jakieś efekty

Któraś pisała że ja boli przy bliźnie.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom