Aniek pewnie zależy od pory dnia jak lyka, w nocy dzieci spokojniej jedzą u mnie się to sprawdza. Trudno kiedyś przestanie ulewac jak się ogarnie bąbel

no u mnie goście uciekają po max 2h więc jestem zadowolona że wiedzą jak się zachować:-)
ah z nerwow.. musisz się zrelaksować kobieto, wyspac! Inaczej spojrzysz na swiat. Życzę Ci tego.:*
Liluli szukałam u nas ale wszystko co dają zależy od dochodów i się nie łapiemy. Fajne masz miasto!
Emol ale kupy to moja wali równie glosno

haha w sklepie z nią byłam tylko raz bo na spacery chodzimy z psem więc zawsze jedno zostaje na zewnatrz. Ale przy gościach tak bączy że aż wstyd

ja bym zwalila haha
Udanego pobytu na dzialce! Super :-)
Abed może dzieci myślą że to jak porod, jesteś w wodzie a tu nagle bum przykra rzeczywistosc
Aim może faktycznie nadmiar nabialu:-) ja niestety mam odstawiony z racji kolek i wywiadu (mąż alergik) i właśnie jestem na serach i mleku bezlaktozowym
I generalnie kolek już nie mamy ale dajemy kropelki.
Ewella udanego dnia na działce! My z młoda nie wychodzimy w taki gorac bo by się zaplakala. Lubi chlodek w domu. Spróbuj zwykły espumisan na poczatek:-)
Moja też czasem coś ciśnie i marudzi przy tym ale nie wycieka i się uspokaja więc może to cichacze puszcza nie wiem.
Patuszka jaka kompleksowa instrukcja kapieli

czytałam gdzieś że takie chrapanie jest normalne. Ale mojej też dziś glutki powyciagamy i wlaczymy nawilżacz moze podziała chociaż w nocy śpi po 5h tylko w ciągu dnia różnie bywa. Gratuluję sukcesu!
A używacie tych aspiratorow do odkurzacza? Przecież to trwa sekundę moje dziecko się nawet nie kapnie że jej wyciaglismy a co dopiero zacząć plakac
Katja 400tys jednostek. Nie zwróciłam uwagi czy po tym jest jakoś gorzej. Chyba nie, obecnie nie mamy kolek.
Kasia831 [emoji173] trzymajcie się i poznawajcie siebie ;*
OLA w mi lekarz polecił podać sab-czyli espumisan jak młoda miała równo 3tyg. A ile Twój ma teraz?
Misia oj to trzeba uważać na wlamywaczy!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom