Pumelova - nie, to mieszkanie niw było nasze. Wynajmowalismy je od dobrej znajomej. Próbowaliśmy namówić ja na sprzedaż, bo z chęcią wzięlibysmy je, ale... Nie. Logistycznie jest idealne, a ona już nienajmlodsza, więc chce mieć alternatywę na starość.
Rożek mam najzwyczajniejszy w świecie [emoji5] z wkładką kokosowa.
Agniesiam - a ja Cię pamiętam [emoji3]. Cześć. Pięknie Twoja Lidka nadrobila z waga i wzrostem. Wszystkiego najlepszego na 4 m-ce. Nie stresuj się, spokojnie czekaj na wizytę, choć może być tak, że Młoda Was zaskoczy przed nią i pięknie będzie trzymać główkę.
Kasiu - super, że jesteście już po szczepieniu [emoji5]. Oby szybciutko jej poszczepienne marudzenia przeszły. A faceci to wiesz... Inny wymiar [emoji6]
Misia - zdrówka! Oby Cie nie rozkręcilo. Dzielny Twój Grzesiu [emoji122][emoji4]. My musiałysmy krewke na dwa dni rozłożyć - za 1 razem obie rączki poklute, w jednej id razu zrobił się skrzep, a z drugiej tylko na chemię pobrano i tsh, na cukier wydlubali z 1 igły ile trzeba. Za drugim razem wzięli igłę noworodkowa i jak siklo to i fiolki pełne i bodziak zalany.
A co do ramion - toż to nasza "siłownia deluxe" [emoji3]