reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2017

Liluli to super że skorzystałas:D ja chodzę sama na basen:D

Ewella ja mam do Jaworzna 15 minut samochodem więc akurat wychodzi półtorej godzinki[emoji16]
Oj wyprzedaże się przydadzą bo dziś się nie mam w co ubrać, doslownie! Wszystko mam czarne, ja nie wiem co mnie popieprzylo że zawsze wszystko czarne kupowalam i teraz nie mam się w co ubrać bo za blada do tego jestem i jakoś czuje się lepiej w jasnym.. prawie się dziś poplakalam przed szafą to mąż mnie dobił że 10 lat mi wbijal żebym czarnego nie kupowała. Eh.

Mam kryzys wizerunkowy, włosy mi wypadły chyba już wszystkie. W poniedziałek się umówiłam do fryzjera obciac [emoji19]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova u mnie też kryzys ibraniowy. Nic mi się nie podoba co oferują w sklepach a moja szafa to katastrofa. Zaczynam ją powoli zmieniać. Co miesiąc coś kupie i będzie git. A fryzjera za ponnad 300 zł mam na 13.12. Zobaczymy jak mnie opitoli :)

Heh ja też miałam kryzys po porodzie, ale szybko się ogarnęłam i wymieniłam buty, bieliznę i co miesiąc wymieniam ubrania, to bardzo ważne aby poczuć się w pełni kobietą po porodach, a i mojemu się to podoba :blink: Umówiłam się do mojej fryzki, za tydz idę, bo za 2 tyg ta impreza firmowa. Aaaa byliśmy się dziś przejechać tam abym spokojnie sama dojechała. No zobaczymy, za tydz jeszcze się tam przejadę.
No po spacerze, zakipach i obiedzie i chyba już w domu dziś zostaniemy. Pożarliśmy się z moim wczoraj, oboje jesteśmy zawzięci, ale nic no, jakoś zelżało . Buziaki :*

Pumelova moja kochana ja też mam całą szafę czarną [emoji2] ale byłam kilka razy na solarium żeby nie wyglądać jak z rodziny Adamsów.

Mi też włosy okropnie wypadają co samo nie wypadnie to mała mi wyrwie [emoji12]
Też czeka mnie podciecie i chyba grzywka bo mam wrażenie że zakola mi sie zrobiły [emoji53]

Ja jak odciagałam młodej gluty z nosa przy przeziębieniu to zawsze w jednym ręku trzymałam telefon. Strasznie lubi śpiewanki z YT, mogę jej wtedy robić operacje na otwartym sercu, taka jest pochłonięta oglądaniem [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi tez wlosy wypadaja :-( strasznie.... Ale ja nie ocinam nie tym razem. Po pierwszej ciazy obcielam na krotko i zalowalam. Wypadaja tak samo tylko sa krotsze ;-)

Ja w ramach poprawy humoru umowilam sie do kosmetyczki na regulacje brwi i paznomcie u rak. Tez ide na impreze firmowa to trzeba jakos wygladac ;-)

U mnie też szafa czarna ale ja uwielbiam ten kolor. Na solarium też byłam kilka razy po porodzie ale teraz nie chodzę bo robię serię kwasów na twarz :) dostałam propozycje zrobienia rozstępów po okazyjne cenie i się zastanawiam. Szkoda mi kasy, zwłaszcza że planuję jeszcze ciążę (chociaż planować sobie mogę a jak wyjdzie to się okaże). No i nie wiem.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli u nas proboszcz nam powiedzial, zebysmy nie czekali do kuni dziecka,ale on jest normalny. Jak poszlismy doniesc dokumenty to trafilismy na nowego wikariusza, ktory przyszedl z jakiejs pupidow z gor I takie nam rypnal kazanie, ze juz zapytalam czy nam chrztu odmawia? Na szczescie byl tylko miesiac I zmienili go.

Pumelova, Monti mi tez wlosy wypadly i mialam zakola ale juz odrastaja i mam takie smieszne krociotkie [emoji85]

Eh i tez mam prawie wszystko czarne i do tego w sklepach nic dla mnie nie ma.

Ewella dzieki. Chce isc z Szymkiem od stycznia ale u nas nie ma kursow i musimy dojezdzac dalej. Ale samy rade [emoji5]

Agniesiam nie ma sie co nimi przejmowac,chyba od zeszlego roku nie wolno ksiezom odmowic ochrzczenia dziecka i tym samym namawiac do slubu.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia ja też uwielbiam czarne ciuchy. Zawsze jak mam do wyboru daną rzecz w kilku kolorach to i tak kończy się na czarnym [emoji4]

Czy któraś z was ma już założoną spiralę lub ją rozważa? Wiem że sa dwie z hormonem i bez... ja zaczęłam sie poważnie nad tym zastanawiać i nie wiem na co się zdecydować.

Misia a te rozstępy laserem?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry