• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2017

hej:)
Misia pierwszy raz słyszę o blond płukankach. farbując włosy na blond powinnam była się doszkolić jak o nie dbać:) Super, że chrzciny udane.
Aniek będę wdzięczna jak wrzucisz foto tego czwegoś co używasz do blond włosów:) No i bardzoe dobrze że poszłaś z tą sprawą do dyrekcji..ileż można??
Pumelova no to faktycznie jak 100 Was jest na macierzyńskim ...hehe to w jakiejś korpo pracujesz?
Joldzi jak tylko nie ma jakichś drastycznych spadków wago to się nie martw. Co innego gdyby bobo było na wysokim centylu a nagle spadło...moja tez jest poniżej 3 ale to tylko znaczy tyle, że zalicza się do mniejszych dzieci:)

Jutro mamy ostatnie szczepienie. Emilka dobrze toleruje kaszkę ryżową, chciałabym jej wprowadzić więcej kaszek ale tutaj to bida...jak będę w PL to nakupuje, jest taka strona kidy.pl i tam jest zdrowa żywność dla dzieci.

reklama
A ja nienawidzę czarnego, bo kojarzy mi się z zaloba:oo: i wyglądam jak smierc:oprzejdzie jedynie mała czarna na imprezy i spodnie:D
Nowotwór to po prostu plaga... Boję się go bo tez bylo kilka przypadków w bliskiej rodzinie:(
U Nas niefajnie... Po wizycie u Neurologa mamy zalecenie zrobić usg przezciemiaczkowe i iść na rehabilitację. Wszystko w tym tygodniu więc zobaczymy co się okaże.
Poza tym mały jakoś słabo i dziwnie je... A że jest poniżej 3 centyla to tym bardziej mnie to martwi:baffled:
Misia Twoje dziecko to Aniol:)
A propo fryzjera to ja od kilku dni jestem lżejsza o prawie 30cm :D tylko teraz nie mam pomysłu na fajna fryzure:confused:
Joldzi to usg nie jest takie straszne na szczescie, dziecka nie boli i podobno nie jest to szkodliwe (moja starsza cora miala), dobrze ze jestescie pod opieka specjalisty, zawsze lepiej szybciej reagowac, rehabilitowac, latwiej wtedy nadgonic.

Misia super ze chrzciny udane :-) te male paskudy umieja sie pokazac ;-) zdrowka dla Wujka

Bab super 4 mc :-)

Karuzela trzymaj sie :-) wyzdrowieje i pojdzie do przedszkola

Pola nic lepiej z kolanem ? Ja tez uwzama ze babcie sa potrzebne :-) czy to tesciowa czy mama krzywdy nie da zrobic dziecku :-) ja ostatnio doszlam dlaczego nie ktore tesciowe takie sa ;-) poprostu dzieci musialy byc okropne jak sie urodzily ;-) ja mojemu powtarzam ze sie zemszcze jak bedzie dorosly ;-)

Joldzi co znaczy u ciebie ze dziwnie je ? Moj teraz je w dzien co 3h wczesniej jadl co 2. I mam problem ze jak go przystawiam to placze i nie chce zaczac :-( wiec uspakajanie i kolejne proby az zlapie. A i czasen je 4 minuty i ma 3 h przerwy. No rece czasem opadaja dobrze ze juz nie dlugo zaczniemi rozszezac diete wiec moze bedzie lepiej

Po fryzjerze, włosy do ramion tak że jak zrobię kucyk to polow wylazi [emoji23] i tyle z koczka matki polki. Ale jestem zadowolona.
Potem solar 7 minut a szczypie mnie wszystko jak pieron, szczególnie dekold który Agatka uwielbia drapac przy karmieniu
[emoji85]

Aniek uwielbiam zakopane więc zazdraszczam[emoji7]
No to musialysmy być bliziutko. Byłam na tym osiedlu takim chyba nowszym, ogrodzonym.
Też używałam fioletowego szamponu do blondu żeby nie zolkl:-)

Aga km, Monti- ja uwielbiam czarne żeby nie było ale przed ciążą byłam opalona blondynka a teraz jestem blada szatynka wiec wiecie..[emoji23] ale może solarium.pomoze[emoji23]
Ja używam eternity calvin klein;-)

Misia Grześ wyglądał cudownie:-) fajnie że wszystko dobrze poszlo:-)
I przykro z powodu wujka

Ewella dokładnie ta, z blizniakami. Ale wagę mają przynajmniej dobra bo już 1000 i 1200 mieli tydzień temu
Ten śnieg to.dobrze że stopnial ale zimno jak cholera!

Bab gratuluje :) nam dziś stuka 5 miesięcy [emoji16][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Karuzela zdrówka dla dzieciaczkow. Szkoda że mąż tak późno wraca. Mój wraca o 17 więc jeszcze coś tam mogę zalatwic.
A do kiedy Twój tak pracuje?

Joldzi czemu rehabilitacja?

Pola zdrówka!

Kasia nawet szampon jest fioletowy przeciw zolceniu;)
Korpo które ma 7 lat więc pracownicy raczej młodzi stąd tyle ciężarnych

Mojej się coś pieprzy z jedzeniem- popołudniu odrywa się co pół minuty bo ja interesuje WSZYSTKO tylko nie cyc. Masakra

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova do kiedy? Cały czas :-) stanowisko kierownicze zobowiązuje, ale też są plusy żeby nie było moze.np w trakcie dnia wyjść na chwilę coś załatwić. Gdyby nie kąpiel Kuby wracalby jeszcze później pewnie

Joldzi Kuba też miał usg trwa chwilę i nie boli.
Pytanie do mam ktore były u neurologa. Czy poza usg i wywiadem bada jakoś specjalnie?
Pytam bo na usg wyszło wszystko ok, a fizjo nam powiedziała że jeśli nie będzie poprawy u Kuby to pasuje się przejść do neuro i zastanawiam się czy to ma sens.

A jeszcze odnośnie jedzenia to mój to chyba cycocholik i dosyć ładnie to wykorzystuje :-D
A że ostatnio wagowo nie przybrał to.nie mam sumienia mu odmawiać. Ale pasuje.wkoncu jakiś plan dnia ustalić.

Hejka laski

Spróbuję Was nadrobić, bo z Mikim w kinie jestem [emoji23][emoji23][emoji23] bo marudka dxis jak nie wiem
Zobaczymy czy cykl prania wysiedzi [emoji16]

1511803485-34727ab4980938bf-aaaaaa.jpeg

reklama
Pumelova no to dobrze ważą, ale oby jak najdłużej zostały w brzuszku :) super, że wypad udany :) aa! Już 5msc :D :*
Z tym jedzeniem i u nas tak jest ale ta z poradni mi powiedziała, że dziecko teraz wszystko interesuje i będzie się odrywać tak od jedzenia właśnie, u mnie jeszcze jak ktoś coś zacznie mówić to Iga zaraz koniec jedzenia.. ;)

Aha no niezłe kino :D haha super pomysł :D u mnie Iga tak wytrzymała 4min ale to było czarne pranie :P haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry