Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko ja jestem sama w innych porach, bo od wieczora do Południa następnego dnia. Czyli mam męża po południu, ale to ja kładę dzieci i budzę się z nimi, a to oznacza zasypianie po płaczu i pobudke przez placz

Ja tez mialam u Oliwci takie ostre jazdy z brzuszkiem, balam sie zeby nie dostala normalnie skretu kiszek, mialam podejrzenia ze to moze byc wlasnie od dopojenia woda albo od esputiconu (ktory dawalam w poczatkowej fazie tej jazdy brzuszkowej). Ladnie przeszlo po dicoflorze w kropelkach dla dzieci (5 kropelek raz dziennie - dodawalam do mleka, to dawkowanie to zalecenie pediatry), tez unormowalo sie z kupami po tym.Boże dziewczyny mam jazdy ciąg dalszy. . . Dałam mu czopek bo nie robił kupy od tygodnia i załatwił się, pospal nawet 30 min , ale obudził się i dalej płacz i nie da dotknąć brzuszka, jak dotkne to dostaje spazmow [emoji21] czy możliwe, że od wody? ?? Bo wczoraj go dopoilam trochę. Nie wiem co mam robić? !