Nasza nie ogląda jakoś dużo w tygodniu ale fakt - włączamy jej piosenki na yt do snu przy których zasypia powiedzmy w ciągu 30min. W sumie tylko 3 razy spała poza domem. 2x u dziadków i 1x w zlobku na sylwestra. Wiem, że w zlobku spała ładnie (tylko 2 pobudki). Dziadkowie też nie marudzili ale wzywali nas już o 7 rano, żeby ją odebrać więc myślę, że szału nie było 
reklama
Kurcze dziewczyny współczuję Wam tych nieprzespanych nocek.
Badania wyszły bardzo dobre, poprawiły się od października więc mam nadzieję że ten brak apetytu to chwilowy kryzys albo zęby bo ciągle wkłada paluszki do buzi. Wogole ma nawyk do dlubania sobie w pępku, ciągle bluzka w górze i grzebie paluszkami. W gabinecie po badaniu robiła papa i do drzwi, pokazywała mi torebkę żeby wziąć i papa nawet nie mogłam spokojnie pogadać Artystka Mała.
Jak po tlustym czwartku? Ja dopiero po 20 smażylam pączki, od jutra mam zamiar wziąć się za odchudzanie...
Badania wyszły bardzo dobre, poprawiły się od października więc mam nadzieję że ten brak apetytu to chwilowy kryzys albo zęby bo ciągle wkłada paluszki do buzi. Wogole ma nawyk do dlubania sobie w pępku, ciągle bluzka w górze i grzebie paluszkami. W gabinecie po badaniu robiła papa i do drzwi, pokazywała mi torebkę żeby wziąć i papa nawet nie mogłam spokojnie pogadać Artystka Mała.
Jak po tlustym czwartku? Ja dopiero po 20 smażylam pączki, od jutra mam zamiar wziąć się za odchudzanie...
aha83
kwietniówka '09
Abed masakra, nie chcą mi skrócić, a po połączeniu bankow zmieniłam departament i nie mam nic w sumie do przekazywania bo to są nowe obowiązki i nie jestem w nic zaangażowana, jestem wściekła i polamana, że po 8 latach tak mnie chcą załatwić
aha83
kwietniówka '09
Zdrówka dla Was, ja też na zwolnieniu z Miko
Mumusia_Muminka
Fanka BB :)
Zdrowia dla Was. Dobrze wyleżcie tą grypę bo teraz daje dużo powikłań. Ja już 3 tydzień kaszel i poprawia się bardzo wolno.
reklama