Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję, w porządku. Minął już miesiąc! Agatka super, od samego początku zakochana, nie przejawia zazdrości, czasem częściej ma histerię ale to już norma od kilku miesięcy - dodatkowo zrezygnowała z drzemek w dzień więc popołudniu jest trudniej z nią. Ciągle by go tulila tylko. Jak Agatka nie jest w żłobku to moja mama mi pomaga bo ja większość dnia karmięPumelova jak po porodzie? Jak Agatka reaguje na braciszka? Jak sobie radzisz?
Dziękuję, w porządku. Minął już miesiąc! Agatka super, od samego początku zakochana, nie przejawia zazdrości, czasem częściej ma histerię ale to już norma od kilku miesięcy - dodatkowo zrezygnowała z drzemek w dzień więc popołudniu jest trudniej z nią. Ciągle by go tulila tylko. Jak Agatka nie jest w żłobku to moja mama mi pomaga bo ja większość dnia karmię![]()
Tomek zupełne przeciwieństwo Agatki- nie ma kolek, mało płacze.. Wowjedyne co daje mi w kość to wstawianie w nocy, zasypiam na siedząco.
Z Tomkiem mamy sporo kontroli ale póki co wszystko z nim dobrze - oby tak zostało.
A jak u Was? Jak bąbelki rosną? Agatka nadal nosi 80, spodnie 86ale fajnie mi się rozwinęła z mówieniem przez ostatni miesiąc
![]()
A ja.. brzuch mam okropny, nie chce zniknąć! I jeszcze 10kg z ciąży mi zostało:/]Zobacz załącznik 1034973Zobacz załącznik 1034975Zobacz załącznik 1034976
U mnie też są takie zmiany głosek s na h, tak samo w niektórych wyrazach t i k (toc zamiast koc ale np akuku mówi normalnie). Albo D z G- doła (goła).Brawo dla dzielnej siostryA dlaczego się kontrolujecie? Jak sam poród, był wyeolywany?
U mnie Zosia weszła już w rozm 98. Mówi dużo ale tak niewyraźnie. Często używa litery H np. Do homu, hama zamiast sama, zamiast wujek to hujek itp. Zobaczymy...
Skubana jak coś jej nie pozwalam to biegnie do babci,zeby jej dała. Jak nakrzycze to biegnie na skargę. Mała cwaniara.
O jejciu i przyszedł ten czas ze Liwia też nosi 80 [emoji23] A ile Agatka wazy?Dziękuję, w porządku. Minął już miesiąc! Agatka super, od samego początku zakochana, nie przejawia zazdrości, czasem częściej ma histerię ale to już norma od kilku miesięcy - dodatkowo zrezygnowała z drzemek w dzień więc popołudniu jest trudniej z nią. Ciągle by go tulila tylko. Jak Agatka nie jest w żłobku to moja mama mi pomaga bo ja większość dnia karmię![]()
Tomek zupełne przeciwieństwo Agatki- nie ma kolek, mało płacze.. Wowjedyne co daje mi w kość to wstawianie w nocy, zasypiam na siedząco.
Z Tomkiem mamy sporo kontroli ale póki co wszystko z nim dobrze - oby tak zostało.
A jak u Was? Jak bąbelki rosną? Agatka nadal nosi 80, spodnie 86ale fajnie mi się rozwinęła z mówieniem przez ostatni miesiąc
![]()
O jejciu i przyszedł ten czas ze Liwia też nosi 80 [emoji23] A ile Agatka wazy?
Agatka w sierpniu miała 10,8[emoji28] ma 85cm. Wow jaki duży już ten Artur. Cieszę się że w żłobku im się podoba. Najgorsze początki;-)Super ze Agatka Tak dobrze to wszystko przyjęła. Artur tez przez ostatni miesiąc A nawet trochę więcej zrobił duży postęp w mówię. Mówi zdania 2-3 wyrazowe. I również trochę przekreca literki ale idzie zrozumieć. Dzieci żłobku zadowolone. Liwcia trochę płakała ale teraz już wyciąga rączki do pań. Liwia wazy jakieś 10,5 kg, ubranka 80 a Artur 12kg i rozmiar 98 Ale z dupki spada bo taki chudy się zrobił. Zobacz załącznik 1035768Zobacz załącznik 1035769Zobacz załącznik 1035770