ookatkaoo1993
Fanka BB :)
A jak mąż ostatnio pił piwo a mi tylko podeszło pod nos zapachem myślałam że zwymiotuje.Bede trzymac kciuki[emoji5] mnie tak w poprzedniej ciazy do coli ciagnelo[emoji5]
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak mąż ostatnio pił piwo a mi tylko podeszło pod nos zapachem myślałam że zwymiotuje.Bede trzymac kciuki[emoji5] mnie tak w poprzedniej ciazy do coli ciagnelo[emoji5]
To z kolei M wczoraj wypil sobie zimne piwko prosto z lodówki do obiadu...boooze ale sie ze mnie śmial jak mu powiedzialam że takie zimne piwko pewnie jest dobre....gdzie.ja piwa nigdy nie lubilam hehe. Ale zaczyna mnie ciągnąć na duże ilości coli. Wczoraj wyżłopałam litr.A jak mąż ostatnio pił piwo a mi tylko podeszło pod nos zapachem myślałam że zwymiotuje.
Ja nie mam nic przeciwkoKochane a co powiecie na osobny wątek poświęcony wizytom u lekarzy? Zdjecia USG? Tak żeby wizyty nam nie uciekały?
Witaj :-)Witam dziewczyny jestem tu nowa o ciazy wiem juz 5 dni , zrobilam trzy testy wszydtkie wyszly pozytywnie. Objawow jako takich nie maialan od dwoxh dni odczuwam lekkie mdlosci i sennosc. Natomiast martwi mnie bol brzucha... Moze nie jest on jakos bardzo mocny ale jest, do takiego stopnia ze dzisiaj obudzil mnie w nocy. Czas trwania takoego bolu to maksymalnie 5 minut, mija i pojawia sie za jakis czas np za dwie h. Porownac mozna ten bol dp tego przed okresem. Strasznie sie martwie jest to moja pierwsza ciaza, a tyle naczytalam sie o poronieniach ciazach biochemicznych, ze wariuje. Do lekarza ide dopiero jutro.
Dziewczyny tez tak macie??
a są takie które z bólu się zwijają, a mimo tego wszystkonjest ok. Ból trzeba obserwowac. Powiedz o nim ginowi to Cię odpowiednio pokoeruje. Aha i nie czytaj za duzo internetów o powodach bolu podbrzusza - szkoda nerwow :-)
Wszystkie terminy i zdjęcia w jednym miejscu? Czemu nie :-)Kochane a co powiecie na osobny wątek poświęcony wizytom u lekarzy? Zdjecia USG? Tak żeby wizyty nam nie uciekały?
Witaj :-)
Co do bóli, to ja mam jedynie uczucie rozciągania i napięcia w podbrzuszu no i pare razy w ciągu dnia pojawiają się bóle w pachwinach. Plamień bogu dzięli nie mam. Każda dziewczyna inaczej odczuwa rozciąganie się macicy i bóle więzadel. O dziwo są takie dziewczyny ktore nie czują nica są takie które z bólu się zwijają, a mimo tego wszystkonjest ok. Ból trzeba obserwowac. Powiedz o nim ginowi to Cię odpowiednio pokoeruje. Aha i nie czytaj za duzo internetów o powodach bolu podbrzusza - szkoda nerwow :-)
![]()
![]()