Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] u mnie one jakieś bez reakcji co prawda są wypełnione bo po tym jak tyle schudłam to były takie flaczki ale rosnąć chyba nierosna[emoji16]Oj niech swedza bardziej[emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] u mnie one jakieś bez reakcji co prawda są wypełnione bo po tym jak tyle schudłam to były takie flaczki ale rosnąć chyba nierosna[emoji16]Oj niech swedza bardziej[emoji23]
Klaudia po co buciki dziecku, ktore nie chodzi?
Hahaha wyobrazilam to sobie [emoji23]
@klaudiaa975 każda z nas napisała swoje zdanie, a Tobie nie spodobało sie ze jest inne niż ty masz. Chyba to nie jest powód zeby sie unosić. Przykro mi ze tak to odebrałas.
Dobrze że nie na całych taki jeden ogromny sutek czujesz[emoji23]O zgrozo ja tez [emoji23] a suty na pół cyckach
Dobrze że nie na całych taki jeden ogromny sutek czujesz[emoji23]
Przynajmniej po opalaniu nie będą się za bardzo w oczy rzucaly [emoji23] [emoji23] [emoji23]Powiem ci mi zamiast cycków teraz właśnie sutki i ta cała otoczka obok się powiększa za chwile będę miała cycki z takim dupnym kleksem brązowym na srodku
Powiem ci mi zamiast cycków teraz właśnie sutki i ta cała otoczka obok się powiększa za chwile będę miała cycki z takim dupnym kleksem brązowym na srodku
Myślę że będziesz niczym bazyliszek, tylko zamiast zabijać wzrokiem, będziesz zabijać strzałem mleka z cycka
Wiedziałam ze mogę liczyć na jakiś bardziej przemawiający do wyobraźni opis [emoji23][emoji85]