martaaa515
Fanka BB :)
Od dziś w Super Pharm z kartą promocje na kosmetyki dla dzieci [emoji4] między innymi Nivea -40%, Ziaja -30%, Oillan -40% i inne [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Najlepiej jakby nie chciała Cię już odwiedzać do samego czerwca ale na to chyba nie ma co liczycŻebyś wiedziała że zejdę. Juz mi brak sił na to wszystko
Ja jestem w 28+4 i mój mały ma 1150g i jest wszystko ok więc na pewno i u Ciebie [emoji4] dobrze że poszłaś jeszcze do kogoś [emoji4]
Taaak gdyby nie dziewczyny to chyba na głowę bym dostała [emoji4]wlasnie widze ,ze czas ucieka przy tym pisaniu a tak strasznie sie dluzyl![]()
Poprzednie dzieciaczki tez male byly,corka 2700 w 38 tyg a syn 2800w 36tyg takzebylam bardziej zaskoczona ,ze ten duzyJaka babcia oszalalas[emoji16] no teraz każda dzidzia rosnie swoim tempem także nic się niemartw najważniejsze że wszystko jest Oki [emoji4]
To tak jak ja ,staram się trochę poleżeć ale nie mam mozliwosci tak non stop !! Dziś synek od rana u babci ale to rzadko go zabierają ;/ ja wizytą w tą środę ciekawe co powie będę w skonczonym 30Nie wyleze za nic w swiecie, leze ,siadam z nogami w gore, z nogami w dol,mecze ten odpoczynek bardzooo... jestem po dwu operacjach kregoslupa wiec takie monotonne zycie zle na mnie dziala, niby wiekszosc w domu robi maz(zobaczymy ile wytrzyma) ale cos ugotowac, uprac,uprasowac (siedzac!!!!) to sie porywam.
A to na pewno kolejna taka kruszynka będzie [emoji4]Poprzednie dzieciaczki tez male byly,corka 2700 w 38 tyg a syn 2800w 36tyg takzebylam bardziej zaskoczona ,ze ten duzywidac jednak nie chce sie wybijac i dobrze, oby rosl i byl zdrowy ja rodzilam sn wiec wcale mnie nie cieszy wyciskanie giganta
![]()
Gdy oczekiwalam na 2 dziecko czyli pierwszego synkaTo tak jak ja ,staram się trochę poleżeć ale nie mam mozliwosci tak non stop !! Dziś synek od rana u babci ale to rzadko go zabierają ;/ ja wizytą w tą środę ciekawe co powie będę w skonczonym 30
Mam nadzieję że ktoś życzliwy to nagrał [emoji2][emoji2][emoji2]Chyba nieDziś poszlismy na obiad do takiej restauracji widokowej. Trzeba było zejść po takich usypanych schodach. Nie które stopnie były mega wysokie ale bokiem dałam radę
Gorzej z wejściem spowrótem na parking. Ł musiał przy 4 najwyższych schodach łapać mnie za tyłek i pchać bo za ch*ja sama bym nie dała rady
![]()
W drugiej ciąży tez problem z szyjka ? Od którego tygodnia ? Jeśli pamiętasz ?Gdy oczekiwalam na 2 dziecko czyli pierwszego synkamialam wlasnie podobnie , coreczka 2 letnia brak pomocy ... ale dalismy rade, dasz i ty !
![]()