reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nie wiem, ale spodziewam się, że tak - skoro oboje rodzice alergicy, nie tolerujący chemii.....

No i kolejna rzecz - nawet jeśli Hania by tolerowała np chusteczki czy płyn do mycia, to jeszcze ktoś musi ją tym umyć, a jak na szkole rodzenia włożyłam rękę z jakimś płynem dla niemowląt jonsona (taki żółty...), to szłam myć od razu czystą wodą, a i tak miałam ślad jakbym rękę do kwasu włożyła - dokładna granica, do którego miejsca skóra miała kontakt...

Ahh Rzeczewiscie nawet jesli hania nie bedzie a wypralalabysnw normalnym to pewnie katastrofa u was..

Nie robi się już tipsow [emoji16] to tylko lakier hybrydowy...zwykły lakier też kłóci się z Twoja natura?
Nie kłóci się, lubię malowac paznokcie. Wiem, że teraz robi się hybrydowe i to jest w końcu jakieś rozsądne rozwiązanie. Kiedyś koleżanka namówiła mnie dzien przed moim ślubem 8 lat temu na paznokcie żelowe czy jak to się tam nazywało. I chociaż były krótkie to i tak myslalam, że dostanę za przeproszeniem kurwicy z tym. Pozbywalam się tego zaraz na drugi dzien po ślubie. Nigdy więcej.

reklama
Nie kłóci się, lubię malowac paznokcie. Wiem, że teraz robi się hybrydowe i to jest w końcu jakieś rozsądne rozwiązanie. Kiedyś koleżanka namówiła mnie dzien przed moim ślubem 8 lat temu na paznokcie żelowe czy jak to się tam nazywało. I chociaż były krótkie to i tak myslalam, że dostanę za przeproszeniem kurwicy z tym. Pozbywalam się tego zaraz na drugi dzien po ślubie. Nigdy więcej.
Na szczęście teraz mamy dużo opcji [emoji16] zawsze coś się dla siebie znajdzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry