Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No masakrycznie szybko.Gratyluje 34tc[emoji3] Ale to zlecialo!
Może jest poprostu drobniejszaDziewczyny byłam.wczoraj u.lekarza i mała waży 1.560 Trochę się wystraszył czy to nie za mało?
Ja też coś koło 16. Aż strach pomyśleć co będzie na kolejnej wizycie 7 czerwca.Rowno tydzień. A przybralam az wstyd mowic juz 16 kg.
To ja chyba też przegapiłam takiego niusaAle, ze jak to bez czopa?? [emoji33]

@malena164 my mamy kupioną kołderką 100x135
kciuki za wizytujące
hej
ja już targ objechałam, kupiłam kwiaty na taras zaraz idę sadzić i truskawki- będzie koktajl[/QUOTE też właśnie chciałam kupić większą ale w sklepie pani powiedziała że za dużą dla noworodka ze się kupuje 75na 100 chyba ..
Ja nie kupuję żadnej pościeli tylko prześcieradło, a okrywać będę kocykiem. W 1 ciąży poszalalam - pościel, ochraniacze, 3 komplety na zmianę, a syn nie dość że nie spał w łóżeczku to jeszcze spał w śpiworku. Wiec teraz na lato kocyk, na zimę spiworek i żadnej pościeli.Dziewczyny do łóżeczka kupujecie kołderką czy kocyk ?i jakie wymiary
Bez jakiego czopa? Co to takiego?Ale, ze jak to bez czopa?? [emoji33]
Czop odchodzi przed porodem.Bez jakiego czopa? Co to takiego?
Nic. Śpiworek do spania.Dziewczyny do łóżeczka kupujecie kołderką czy kocyk ?i jakie wymiary
to akurat najbardziej aktywny okres ja tez bylam w szoku , ze taki mlyn w brzuchu, juz mi siezaczyna uspokajac , miejsca brakKtóra dziś ze mną wizytuje? Od dawna się nie stresowałam wizytą, ale jakoś się trochę martwię teraz bo jednak nawet na tym etapie wiele rzeczy może pójść nie tak [emoji33]. Moje dziecko ma jakieś ADHD, wczoraj wieczorem byłam bardzo obolała i obita z każdej strony. Zaczęłam się martwić, że ona się zaplącze w pępowinę jak będzie ciągle tak wariować.
Niekoniecznie. Moze odejsc nawet 2-3 tygodnie przed. Może jeszcze mam czas a moze nie[emoji3]loteriaCzop odchodzi przed porodem.