Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja narazie mojej blizny w ogóle nie czujęWitam nowe mamuski.
OnaSzczesliwa-dobrze ze pojechalas. Przynajmniej bedziesz spokojna i pod okiem specjalistow.
Dziewczyny te co sa po cc. CZY MACIE TAK ZE BLIZNA WAS TAK JAKBY CIAGNIE.?A CZASEM ZABOLI PRZY KASZLNIECIU CZY KICHNIECIU?
Cholera ja nie pamietam jak milam w poprzednich bo to ponad 7 lat temu bylo. Czasem mnie tak jakby ciaglo. A raz na jakis czas niezle zaboli wlasnie przy kaszlu czy kichnieciu. Czytalam ze to moga byc zrosty. Wczesniej przed ciaza raz na jakos czas wlasnie tez dawala mi znac o sobie.Ja narazie mojej blizny w ogóle nie czuję
Ja w poprzedniej to nie czułam blizny do samego końca, zobaczymy terazCholera ja nie pamietam jak milam w poprzednich bo to ponad 7 lat temu bylo. Czasem mnie tak jakby ciaglo. A raz na jakis czas niezle zaboli wlasnie przy kaszlu czy kichnieciu. Czytalam ze to moga byc zrosty. Wczesniej przed ciaza raz na jakos czas wlasnie tez dawala mi znac o sobie.
Ja miałam przepuklinę pachwinową i właśnie w miejscu blizny mnie czasem ciągnie. Ale ogólnie to prawie codziennie kłuje mnie to jajnik, to niżejWitam nowe mamuski.
OnaSzczesliwa-dobrze ze pojechalas. Przynajmniej bedziesz spokojna i pod okiem specjalistow.
Dziewczyny te co sa po cc. CZY MACIE TAK ZE BLIZNA WAS TAK JAKBY CIAGNIE.?A CZASEM ZABOLI PRZY KASZLNIECIU CZY KICHNIECIU?
Ty weź mi o zaparciach nic nie mów bo to masakra jest. Brzuch przez te zaparcia wzdęty o wiele bardziej niż bez tego. Ale zauwazylam ze podbrzusze mi się leciutko prawie niezauwazalnie zaokrągliło.Ja miałam przepuklinę pachwinową i właśnie w miejscu blizny mnie czasem ciągnie. Ale ogólnie to prawie codziennie kłuje mnie to jajnik, to niżejczytałam, że może to być też przy zaparciach a właśnie ten etap przechodzę
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Uwielbiam kąpiele ale odkąd wiem o ciąży chodzę tylko pod prysznic. Raz poszłam jak było mi strasznie zimno żeby się troszkę rozgrzać i po tej kąpieli dostałam krwawienia. Pewnie to był zbieg okoliczności ale z kąpieli rezygnuję na stałe.Dziewczyny czy któraś z was po kąpieli odczuwala klujacy ból z prawej strony na dole? Zaczynam się bać troszke