reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam nowe mamuski.

OnaSzczesliwa-dobrze ze pojechalas. Przynajmniej bedziesz spokojna i pod okiem specjalistow.

Dziewczyny te co sa po cc. CZY MACIE TAK ZE BLIZNA WAS TAK JAKBY CIAGNIE.?A CZASEM ZABOLI PRZY KASZLNIECIU CZY KICHNIECIU?

reklama
A ja cale zycie tak mam [emoji6] A juz najgorzej po nocce.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017
W tygodniu nocek to ja w ogóle byłam wyłączona z życia bo funkcjonowałam jak zombie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja narazie mojej blizny w ogóle nie czuję
Cholera ja nie pamietam jak milam w poprzednich bo to ponad 7 lat temu bylo. Czasem mnie tak jakby ciaglo. A raz na jakis czas niezle zaboli wlasnie przy kaszlu czy kichnieciu. Czytalam ze to moga byc zrosty. Wczesniej przed ciaza raz na jakos czas wlasnie tez dawala mi znac o sobie.

Cholera ja nie pamietam jak milam w poprzednich bo to ponad 7 lat temu bylo. Czasem mnie tak jakby ciaglo. A raz na jakis czas niezle zaboli wlasnie przy kaszlu czy kichnieciu. Czytalam ze to moga byc zrosty. Wczesniej przed ciaza raz na jakos czas wlasnie tez dawala mi znac o sobie.
Ja w poprzedniej to nie czułam blizny do samego końca, zobaczymy teraz

Witam nowe mamuski.

OnaSzczesliwa-dobrze ze pojechalas. Przynajmniej bedziesz spokojna i pod okiem specjalistow.

Dziewczyny te co sa po cc. CZY MACIE TAK ZE BLIZNA WAS TAK JAKBY CIAGNIE.?A CZASEM ZABOLI PRZY KASZLNIECIU CZY KICHNIECIU?
Ja miałam przepuklinę pachwinową i właśnie w miejscu blizny mnie czasem ciągnie. Ale ogólnie to prawie codziennie kłuje mnie to jajnik, to niżej :) czytałam, że może to być też przy zaparciach a właśnie ten etap przechodzę ;)

oar8qqmzp357f8q1.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Witam. Kompletnie nie miałam czasu cokolwiek napisać . Wczoraj czułam się fatalnie a dziś jest super . Mam za sobą bardzo dlugi spacer to prawdopodobnie będę spać jak niemowle☺

Ja miałam przepuklinę pachwinową i właśnie w miejscu blizny mnie czasem ciągnie. Ale ogólnie to prawie codziennie kłuje mnie to jajnik, to niżej :) czytałam, że może to być też przy zaparciach a właśnie ten etap przechodzę ;)

oar8qqmzp357f8q1.png

Ty weź mi o zaparciach nic nie mów bo to masakra jest. Brzuch przez te zaparcia wzdęty o wiele bardziej niż bez tego. Ale zauwazylam ze podbrzusze mi się leciutko prawie niezauwazalnie zaokrągliło.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Dziewczyny czy któraś z was po kąpieli odczuwala klujacy ból z prawej strony na dole? Zaczynam się bać troszke
Uwielbiam kąpiele ale odkąd wiem o ciąży chodzę tylko pod prysznic. Raz poszłam jak było mi strasznie zimno żeby się troszkę rozgrzać i po tej kąpieli dostałam krwawienia. Pewnie to był zbieg okoliczności ale z kąpieli rezygnuję na stałe.
Podczas kąpieli się relaksujesz, ciało się opuszcza. Może to jajnik? Podobno to normalne :)

oar8qqmzp357f8q1.png

Do góry