Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Nooo przespie się z tym tematem i zobaczymy jutro [emoji23] [emoji23] [emoji23]No i nastraszyłam
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nooo przespie się z tym tematem i zobaczymy jutro [emoji23] [emoji23] [emoji23]No i nastraszyłam
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Taaa pamiętam te upały bo się z brzuchem chłodziłam w ogrodowym basenie, który mi mąż kupił, żebym nie padłaJa w lipcu 2010 upały 30 stopni były
Ja żałuję, że się zgodzilam. Miałam w domu skurcze od 1 w nocy i wraz z nimi biegunkę. Potem w szpitalu o 10 robili mi lewatywe, bo niby miała nasilić skurcze, ale nic takiego się nie stalo i jednak i tak musieli mi podać oxytocynę bo w 10 godzin bólów dorobilam sie tylko 2 cm rozwarcia.W Polsce większość szpitali robi lewatywe nie pytając pacjentki o zdanie. A trzeba wiedzieć że mamy prawo odmowic lewatywy. Nie jest ona niezbędna do porodu. Owszem pomaga w oproznieniu jelit, czasem nasila czynność skurczowa ale niekiedy bywa krepujaca
No i najlepiej przed samym snem bo ona się w pochwie rozpusci i wypłynie dopiero rano gdy wstaniesz... No chyba, że masz dwa razy w ciągu dnia to wtedy na noc i ranoA powiedzcie mi jeszcze, wiem, że to głupie pytanie, ale czy głęboko należy wepchać tą globulkę? Nigdy nie stosowałam nic dopochwowo więc nie wiem, przepraszam za to pytanie![]()
U nas też jest zmywarka ale za malo naprodukowalam naczyń tak stwierdził M i mam jutro wstawić jak więcej wybrudze co za malpaU mnie naczynia myje zmywarkaa i bigos też gotowy
mmmm
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Jaką?Jestem okropna: zamówiłam pizzę!!!! No tak mi się chce że nie wytrzymam. Najlepiej już od razu
Nie jesteś okropna, już też miałam zamawiać ale jednak mi zbrzydła [emoji2][emoji2] teraz mnie naszło na racuchy i już się robią [emoji2][emoji2]Jestem okropna: zamówiłam pizzę!!!! No tak mi się chce że nie wytrzymam. Najlepiej już od razu
A do mnie żadnej pizzy nie dowożąJestem okropna: zamówiłam pizzę!!!! No tak mi się chce że nie wytrzymam. Najlepiej już od razu
Ja bede zamawiac zaraz bo nie wyrobie.A do mnie żadnej pizzy nie dowożą![]()