Elodia
Fanka BB :)
To mietusa possij albo gume mietowa zuj albo rennie lub gavisconNie chwal się bo znowu mi smaka narobisz [emoji2][emoji2][emoji2] mnie ciągnie na wymioty ale póki co tylko ślina [emoji20]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To mietusa possij albo gume mietowa zuj albo rennie lub gavisconNie chwal się bo znowu mi smaka narobisz [emoji2][emoji2][emoji2] mnie ciągnie na wymioty ale póki co tylko ślina [emoji20]
![]()
A zapraszam zapraszam :-) z moja corka pogadasz :-)Chcesz żebym tyle km do Ciebie pieszo szła?[emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Oki to za pół godz będę [emoji3] [emoji14]A zapraszam zapraszam :-) z moja corka pogadasz :-)
![]()
![]()
DobraOki to za pół godz będę [emoji3] [emoji14]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

bo ginekologa mam dopiero 27 grudnia ( po za tym ginekologa mam prywatnego wiec od rodzinnego biore skierowanie na badania zeby bylo taniej )A czemu do rodzinnegona nie do gina?
Ile Twoja mała ma miesięcy? Mój syn też nie tolerował żadnego mleka modyfikowanego, ale zaatakowała mu kaszka Bobo vita, więc jak go odstawiłam w wieku 9m to zamiast mleka pił 2 butle rzadszej kaszki i było ok.
Nie jesteś okropna, już też miałam zamawiać ale jednak mi zbrzydła [emoji2][emoji2] teraz mnie naszło na racuchy i już się robią [emoji2][emoji2]
ja z plackami ziemnaczanymi przesadzilam jadlam na obiad podwieczorek i teraz na kolacji .eh za duzo zemdlilo mnie jeszcze ze smietana i z cukrem
![]()
O lircze to trochę wybredna jest. Ale dscie radę jakos.10 miesięcy. Do picia nie toleruje nic poza woda. Soczku nie tknie, o mleku nie ma mowy. Kaszkę słabo je bo generalnie nie lubi jeść łyżeczka tylko wszystko sama paluchami wcina![]()
Będę próbować waszych sposobów
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom