Margana
Fanka BB :)
Tak, od dawna. Oststnio coraz silniejsze[emoji53]Dziewczyny czy wy tez macie takie kłucia od środka pochwy raz mocniejsze raz słabsze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, od dawna. Oststnio coraz silniejsze[emoji53]Dziewczyny czy wy tez macie takie kłucia od środka pochwy raz mocniejsze raz słabsze
To swietnie, ze wszystko ok!Dziewczyny, wszystko ok. Krwawienie nie wiadomo skąd. Młody waży 3284 i wszystko z nim w porządku, ze mną też. Na ktg były skurcze ale tak delikatne, że ich nie czulam. Po szpitalu pojechalismy cos zjeść, na potem do banku komórek macierzystych i tak zeszło. A nie mam na telefonie dostępu do bb bo nie pamiętam hasła![]()
W każdym razie żyjemy i mamy się dobrze![]()
No zwlaszcza, ze mlody sie duzy nie szykuje to wszystko mozliwe[emoji3]moja kuzynka byla wciazy z 3 dzieckiem, blisko terminu zawiozla starszych mamie, poszla na wizyte i lekarz stwierdzil , ze porod dalekiii....
coz, sama z mezem czekac trzeba nie wiadomo ile .... zaprosili znajomych na wieczorna imprezke.
wypili po piwku (maz i goscie )a ona mowi , ze jakos ja dziwnie w plecach zlapalo ...on po piwku , to zadzwonil po pogotowie , ona poszla do lazienki i tylko krzyknela ....lap dziecko !
3 skurcze miala i mala wylciala
wiec wiesz karla ,roznie to bywa....czasem ktos ma wszelkie objawy przepowiadajace i meczy a inny pyk ....![]()
Ja dziś robiłam tort, dwa kawałki zjadłam [emoji16] a widziałam też przepis na spaghetti ala carbonara z bobem. Strasznej ochoty nabrałam [emoji16]Jezu nie gadaj za mna tagitelle z sosem i parmezanem chodzi i beza pavlowa z musem i owocami i mascarpone [emoji23]
SmacznegoJestesmy w domu, mloda spi a ja zajadam kolacje[emoji5]
Dzieki[emoji3]Smacznego![]()
Brzmi pysznie... Szkoda, że nie mam czasu na gotowanie.Ja dziś robiłam tort, dwa kawałki zjadłam [emoji16] a widziałam też przepis na spaghetti ala carbonara z bobem. Strasznej ochoty nabrałam [emoji16]
U mnie 7 z okresu 10 z usg [emoji2]u mnie na odwrot7 z okresu a 12 z usg ;p