Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Kiedyś czekali do chrzcin nawet tak mi mama opowiadalaa pytam jak wy bedziecie robic bo mi ktos mowł ze koło3 dnitrzeba w domu siedzieć i tylko na balkon mozna wózek wystawić na chwilkę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kiedyś czekali do chrzcin nawet tak mi mama opowiadalaa pytam jak wy bedziecie robic bo mi ktos mowł ze koło3 dnitrzeba w domu siedzieć i tylko na balkon mozna wózek wystawić na chwilkę
tez mi to teściowa mówiłaKiedyś czekali do chrzcin nawet tak mi mama opowiadala
Kiedyś czekali do chrzcin nawet tak mi mama opowiadala
a pytam jak wy bedziecie robic bo mi ktos mowł ze koło3 dnitrzeba w domu siedzieć i tylko na balkon mozna wózek wystawić na chwilkę
no tak legend to nigdy nie brakowaloa pytam jak wy bedziecie robic bo mi ktos mowł ze koło3 dnitrzeba w domu siedzieć i tylko na balkon mozna wózek wystawić na chwilkę
ooo tez ciekawieKiedyś czekali do chrzcin nawet tak mi mama opowiadala
My robilismy chrzciny jak corka miala 7 miesiecy[emoji23]Kiedyś czekali do chrzcin nawet tak mi mama opowiadala
Mam [emoji23] ale piętro niżej a dupy mi się nie chce ruszyć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Buahaha a masz?
Ja w nocy o 1 zjadłam synowi loda
A ja mam od kilku dni jakiś duży apetyt... Pół kg czereśni za godzinę pół kg truskawek... Na kolację 100gram bobu... Ciągle coś [emoji12]
Zobacz załącznik 867066 Odebrałam jedna z ostatnich przesyłek. ChybaBo co chwila dostaje smsy że jakiś kurier, paczkomat, a tyle tego nazamawiałam, że nigdy nie wiem co mnie tam czeka
![]()

Dziś oglądałam pociąg intercity odemnie do was 3,5 godz na Warszawę centralna
Mam taka ochotę wsiąść i przyjechać chociaż na jeden dzień
A znając moj spontan to może być tak ze będziecie pic kawę wszystkie a tu ciocia karla idzie z brzuchem [emoji23] suprajs [emoji23]

az tak to tez przeraza.... dzis synek pytal , czy jakzaczne rodzic w domu to ma po pogotowie dzwonic ...mam nadzieje jednak dojechac !!!!
Kiedyś czekali do chrzcin nawet tak mi mama opowiadala
No jak to w ogole[emoji33] To tym bardziej byl powod do ukrywania dziecka w domu[emoji23]Wyrodna matka
Ja wczoraj miałam taką gastrofazę opór..!! Jadłam i mieszałam, pomimo że czułam że mi się uleje..
HahahŚliczne te literki! Mogłabym się nad nimi zastanowić gdybym na 100% była pewna imienia...
Ooooo, @Karla88, @Darka83 to jest zajebisty pomysł..!!! Obyśmy tylko nie odbierały 2 porodów na stoliku do kawy
Przezorny chłopak
Śliczne kolory!
Wow... no to grubo jakby ktoś chrzcił po rokuAlbo nie chrzcił w ogóle
![]()
Nie taki mały bo 17 lat już ma ☺No to super [emoji23] mały już dba o siostrę, oby tak dalej! [emoji57]